Reactie Waar ligt de toekomst van Jelle Vossen?

Tamara Vereecken
| 37 reacties
Waar ligt de toekomst van Jelle Vossen?
Foto: © Photonews.be

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen wilde gisteren in Luik nog geen definitieve uitspraken doen over z'n toekomst. Hij wil nu eerst z'n hoofd leeg maken en tot rust komen na een belastend seizoen.

Jullie speelden een sterke match op Sclessin? “We hebben gisteren laten zien dat we nog niet dood zijn en dat er heel veel sfeer in de groep zit. Zelfs al kwamen we snel op achterstand, we hebben ervoor gevochten en het was jammer dat we met lege handen naar huis moesten. We hadden meer verdiend en er zat zeker meer in,” aldus Vossen.

Wat vind jij van de nieuwe kampioen? “Goh ja, zij hebben de beste beurt gemaakt in de play-offs. Het is de voorbije jaren gebleken dat als je in de nacompetitie kunt pieken, je meestal dicht bij de titel bent. Dat is dit jaar dus ook zo. Iedereen kent de reglementen, dus is er weinig discussie.”

Wij zijn de enige play-off-1-ploeg zonder Europees voetbal, heel pijnlijk

Houd jij aan het seizoen met Genk een wrange nasmaak over? “Natuurlijk, da’s ook logisch! Ik denk dat wij de enige ploeg zijn in play-off 1 die geen Europees voetbal heeft. Dat is heel pijnlijk… Zeker omdat we de afgelopen jaren heel erg verwend zijn geweest op dat vlak in Genk, dit had niemand vooraf verwacht.”

Wat brengt jouw toekomst, weet je dat al? “Nee. Eerst het hoofd leegmaken want daar is de voorbije maanden heel wat ingekropen. Iedereen snakt nu naar rust. Verder zien we wel.”
Ga je weg? “Op vakantie, ja. (lacht)”

Ik hoor Courtois de komende dagen wel

Jouw vriend Thibaut Courtois speelde dit weekend kampioen in Spanje. “Ja, super. Ik zag enkel de tweede helft. Hij had niet veel werk, maar wat hij moest doen, was goed. Ik heb hem nog niet gehoord, hij zal het druk genoeg hebben, denk ik. Maar dat zal de komende dagen wel gebeuren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties