Reactie Ovono in de wolken met nieuwe clean sheet: "Niet verwacht dat zelfs eigen verdediger probeerde te scoren"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 4 reacties
Ovono in de wolken met nieuwe clean sheet: "Niet verwacht dat zelfs eigen verdediger probeerde te scoren"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Didier Ovono hield gisteren voor de derde opeenvolgende keer de nul in het doel van KV Oostende. De doelman wil echter niet alle pluimen op de eigen hoed steken. "Dit is het werk van het volledige elftal."

Cédric De Volder in Kortrijk

KV Oostende is - om met het eens op een andere manier te zeggen - on fire. The Kustboys startten het seizoen dan wel met nederlagen tegen Lierse SK en RSC Anderlecht, maar pakten vervolgens negen op negen. Ook KV Kortrijk werd gisteren een kopje kleiner gemaakt.

"We tonen elke week progressie", zag Didier Ovono van uit zijn kooi. "We zitten momenteel in een goede flow en ik hoop dat we deze vorm nog een tijdje kunnen aanhouden. Of we nu een leuke bonus hebben gepakt met het oog op de lastige komende weken? Die topclubs nemen Oostende ondertussen ook al serieus, hoor."

Topclubs nemen Oostende ondertussen serieus

Bovendien zit het defensief wel snor bij the Kustboys. Ovono moest dit seizoen nog maar vier ballen uit zijn net vissen. "En die vier doelpunten vielen dan nog allemaal in de eerste twee wedstrijden. Ik vind het alleszins leuk om de nul te houden. (lacht) En zeker als de ploeg daardoor punten kan pakken."

Ook gisteren had de Gabonese international enkele goede reddingen in huis. "Maar die bal die van Frédéric Brillant komt was toch de lastigste. Je verwacht namelijk niet dat je eigen verdediger wil scoren, hé. (lacht) Al moet ik toegeven dat er enorm veel geluk mee gemoeid was. Ik stond op de juiste plek om de bal te verwerken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties