Reactie Oostende staat voor loodzware weken: "Maar moeten toppers toch eens treffen"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Oostende staat voor loodzware weken: "Maar moeten toppers toch eens treffen"
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Oostende counterde haar loodzware programma van de komende weken met een negen op negen. Sébastian Siani trekt zich de namen van de tegenstanders echter niet aan. "Bovendien respecteert iedereen ons al ondertussen."

Cédric De Volder in Kortrijk

KV Kortrijk - KV Oostende leek wel een (halve) kopie van de partij tussen the Kustboys en KV Mechelen. Beide ploegen hadden het niet gemakkelijk om een gaatje te vinden, maar uiteindelijk trokken de troepen van Fred Vanderbiest opnieuw aan het langste eind. "Vooral in de eerste helft was de kwaliteit van ons spel niet goed", had ook Sébastien Siani gezien. "Maar we vinden toch de oplossing, hé."

"De ploeg geniet van deze reeks overwinningen", gaat de aanvoerder verder. "Zeker na onze start met twee nederlagen op rij. Gelukkig bleef ons vertrouwen intact. En dat heeft veel te maken met onze prestaties van vorig seizoen. Maar we moeten blijven werken, hoor! Ook al is negen op negen voor een kleinere club als Oostende enorm goed."

Negen op negen is enorm goed voor kleinere club

The Kustboys staan bovendien met een loodzwaar programma met wedstrijden tegen achtereensvolgens KRC Genk, Standard, KAA Gent, Club Brugge en Sporting Lokeren. "We moeten het sowieso elk seizoen twee keer opnemen tegen elke club", besluit Siani. "Het maakt dus eigenlijk niet uit wanneer we die toppers treffen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties