Video: Kasmi is niet alleen: Een overzicht van razendsnelle rode kaarten

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Video: Kasmi is niet alleen: Een overzicht van razendsnelle rode kaarten
Foto: © SC

Kasmi kende bij Lierse geen al te beste invalbeurt. Na nog geen drie minuten mocht hij het veld alweer verlaten met een rood karton. Opmerkelijk snel, dat wel, maar een record is het geenszins. Deze vijf sjarels lukten het om binnen een halve minuut van het plein te vliegen.

30 seconden: Ante Rukavina

In het Champions Leauge-duel tussen Dinamo Zagreb en Austria Wien duurt de invalbeurt van Rukavina welgeteld dertig seconden. De spits krijgt rood na een gemene trap en verlaat het veld terwijl de tv-regie nog de informatie van zijn wissel meegeeft. Het filmpje kunnen we hier niet delen, maar via deze link kan u het bekijken.

21 seconden: Alejandro Bernal

De wedstrijd tussen Atletico Nacional en Nacional in de Copa Libertadores was nog maar 21 seconden oud wanneer Alejandro Bernal op de enkel van zijn tegenstander gaat staan. Meteen douchen is het verdict.

10 seconden: Preston Edwards

Tijdens een wedstrijd in de Engelse vijfde klasse presteerde Preston Edwards, doelman bij Ebbsfleet, het om na tien seconden al een doorgebroken speler onderuit te halen. De actie was nodig nadat een verdediger aan het klungelen ging. De reactie van Edwards is overigens goud waard.

3 seconden: David Pratt

Nog in de lagere reeksen over het kanaal kreeg aanvaller David Pratt van Chippenham de eer van de op één na snelste rode kaart te pakken. Hij ging al na drie seconden zwaar door op Chris Knowles van Bashley.

2 seconden: Lee Todd

Dé aller snelste blijft echter voor Lee Todd. In het Engelse amateurvoetbal schrok de aanvaller zo hard toen de scheids de match op gang floot dat hij 'fuck me, that was loud', uitkraamde. De ref hield niet van schelden en stuurde hem naar de kleedkamer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties