Sprokkels: Zwarte dagen voor David James en Kaka

Sprokkels: Zwarte dagen voor David James en Kaka
Foto: © Photonews

Overal ter wereld is men momenteel lekker aan het ballen. Gevolg: veel kleine nieuwtjes. Onze redactie giet die dagelijks in een handig overzicht.

Droomhuwelijk Kaka voorbij

Het huwelijk van de Braziliaan Kaka is voorbij. De voormalige speler van onder meer Real Madrid zou een scheve schaats gereden hebben met een Braziliaanse Miss. Negen jaar geleden trouwde Kaka met zijn jeugdliefde Carol Celico.

David James veilt inboedel

Ook voor David James zijn het zwarte dagen. De voormalige doelman zit financieel aan de grond. Hij werd failliet verklaard na een dure scheiding en mislukte investeringen. Nu gaat hij zijn inboedel veilen om wat centen binnen te halen.

Gaat Messi met het record van Ronaldo aan de haal?

Ronaldo ging gisteravond achter het record van Raúl. Die scoorde maar liefst 71 goals in de Champions League. Simon Mignolet voorkwam dat door een paar stevige reddingen. Nu is het aan Messi. Wie haalt het eerst het record?

Buffalo's signeren erop los

AA Gent is hot, de Buffalo's kunnen zondag zomaar de eerste plaats overnemen van Anderlecht. Ook bij de jongsten zijn de spelers populair. Die konden vandaag naar een uitgebreide signeersessie.

Santini ondervindt geen hinder meer

Ivan Santini trainde vandaag net als gisteren probleemloos mee met KV Kortrijk. De Kroaat ondervindt geen hinder meer aan de schouder. Rémi Pillot zou morgen voor het eerst weer aansluiten bij de groep en meetrainen.

Jarige Van Holsbeeck verrast door zijn personeel

Herman Van Holsbeeck blaast vandaag zestig kaarsjes uit en dat moet gevierd worden. Bij de terugkomst uit Londen werd de jarige manager getrakteerd op een verrassingsfeestje met heel het paars-witte personeel.

Anderlecht-spelers bedanken hun fans

De paars-witte fans maakten gisteravond indruk in het Emirates Stadium van Arsenal. De spelers dragen in een videoboodschap hun fenomenale comeback op aan de om en bij 3.000 meegereisde supporters.

Ook de scheidsrechters met speciale veters

Niet alleen heel wat clubs uit eerste klasse komen volgend weekend in actie met regenboogveters. Ook de scheidsrechters steunen de actie die strijd levert tegen homofobie.

Club op weg naar Kopenhagen

Club Brugge is vertrokken naar Kopenhagen. Daar nemen de jongens van Preud'Homme het op tegen de ex-ploeg van Ariël Jacobs.

Defoe keert terug naar Engeland

De Amerikaanse MLS-competitie zit er bijna op. Ondanks een sterrenensemble met onder anderen Jermaine Defoe en Michael Bradley kon Toronto FC de play-offs niet halen. Defoe kijkt al uit naar januari, volgens The Daily Mail trekt hij dan uitgeleend naar Queens Park Rangers.

The day after de Engelse kranten doornemen

RSC Anderlecht nam vanmorgen de Eurostar terug naar Brussel. Voor het vertrek namen uitblinkers Dennis Praet en Anthony Vanden Borre nog snel de tijd om te weten te komen wat de Engelse pers van hun prestatie vond.

Ene Italiaan voor andere in China

Guangzhou Evergrande heeft een nieuwe coach. Marcelo Lippi hield het voor bekeken na de vierde titel op rij, ondertussen is zijn vervanger/opvolger al bekend: Fabio Cannavaro.

Milde straf voor Stojanovic

Tijdens de wedstrijd tussen Genk en Lierse werd coach Stojanovic naar de tribunes gestuurd voor protesten aan het leidend trio, onder meer na de spookgoal van Hervé Kagé. Hij heeft daar nu een voorwaardelijke straf voor gekregen.

Stakingsaanzegging bij voetbalbond

De werknemers van de KBVB zijn nog steeds niet tevreden. Het overleg gaat verder, maar de toegeving (enkele ontslagen minder) is voorlopig onvoldoende. Mogelijk volgen er nieuwe acties: een stakingsaanzegging is alvast ingediend. In het slechtste geval zou er mogelijk geen voetbal kunnen doorgaan dit weekend.

Dewaest de reclame in

Sébastien Dewaest gaat de reclame in. Hij zal reclame maken met zijn spieren voor QTN, een bedrijf dat sportproducten verkoopt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties