Vanaken kritisch: "Voor mooi voetbal moet je met twee zijn"

Vanaken kritisch: "Voor mooi voetbal moet je met twee zijn"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hans Vanaken heeft moeite om de laatste weken zijn stempel op het spel van Lokeren te drukken. Momenteel is dat echter niet de grootste zorg zolang de Waaslanders maar blijven winnen. En Lokeren verloor nog niet in 2015.

Johan Walckiers in Lokeren

Vanaken zorgt de verklaring vooral bij het spel van Moeskroen. "Het was duidelijk waarvoor ze gekomen waren: een blok neerzetten en iets proberen op de counter. De eerste helft hebben we nog gedomineerd, de tweede was veel moeilijker, ook voor mij. Ik had het moeilijk om openingen te vinden. Om mooi te voetballen moet je met twee zijn."

Ook Brugge en Anderlecht zouden het moeilijk hebben

En dus was Vanaken kritisch voor zichzelf. "In de eerste helft hebben we heel veel gegeven, maar in de tweede was het te weinig. Ik had het moeilijk. Ze stonden met tien te wachten en was iets te onzuiver in de passing."

"Maar ook Anderlecht of Brugge gaat het moeilijk hebben tegen zo'n ploeg. Je hebt ontzettend weinig ruimte om te voetballen. En dan is het belangrijk om vlug te scoren. Gelukkig konden we voor de rust nog die penalty omzetten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties