Reactie 'Bieb' neemt afscheid met applausvervanging: "Daarom stond ik te dansen op het veld"

'Bieb' neemt afscheid met applausvervanging: "Daarom stond ik te dansen op het veld"
Foto: © Photonews

Wouter Biebauw werd op passende wijze uitgewuifd Achter de Kazerne. Zijn laatste match werd een groot feest, met een applausvervanging in minuut 88 tot gevolg. "Het was het ideale scenario, er was vooraf wel al iets over gezegd", kirde een blije doelman.

Aernout Van Lindt in Mechelen

"Wat een ideale manier om hier te stoppen: vijf overwinningen op rij en dan nog die applausvervanging krijgen", kon Biebauw zijn geluk eigenlijk niet op na de 4-1 tegen Waasland-Beveren. "Ik kan door de grote poort vertrekken."

"Tof dat we net in mijn vijf laatste matchen zoveel winnen. Die applausvervanging? Dat was wel wat afgesproken, ja. Als het zou meezitten. En alles viel ook mee, het was het perfecte scenario."

Ik moest er van genieten

Voor zijn vervanging was hij al de held van de fans. Die zongen uit volle borst, Bieb zelf kon zich maar heel moeilijk bedwingen: "Ze hadden me op voorhand ook al gezegd er van te genieten."

"En ja, ik ben dan maar beginnen meedansen. Ik kon me niet bedwingen. Ach, ik wil de supporters vooral bedanken. Wat ik ze heb gegeven, dat hebben ze allemaal dubbel en dwars teruggegeven."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties