"Wij hebben de beste defensie van België"

Tom Stroobants
| 6 reacties
"Wij hebben de beste defensie van België"
Foto: © Photonews

Volg Standard nu via WhatsApp!

Martin Milec kon na een moeilijke start van het seizoen toch een vaste plek verover in de defensie van Standard. De beste defensie van het land, zo zegt hij zelf. En ook over de supporters is de Sloveen niets dan positief.

De rechtsachter van de Rouches is tevreden met de prestaties van de voorbije weken. “Op dit moment spelen we heel goed. Na de wedstrijd op Brugge was ik slechtgezind. Ik vond niet dat we verdienden te verliezen. Maar we zitten op het goede spoor. Vrijdag moeten de drie punten moeten in Luik blijven."

Wij hebben de beste defensie

De defensie zal dan opnieuw zijn werk moeten doen, zoals het de laatste weken bezig is. ”Ik denk dat wij de beste defensie van het land hebben. Als je dat niet denkt, moet je maar in de kleedkamer blijven. Nee eerlijk, ik denk dat we echt goed spelen. Dat hebben we getoond tegen Anderlecht en ook in de voorgaande wedstrijden.”

Milec voelt zich thuis in Luik. De vurigheid van de supporters heeft daar iets mee te maken. “In mijn eerste wedstrijd zat ik op de bank tegen Charleroi. Als je daar zit, dan zie je meer dingen dan wanneer je op het veld staat."

De supporters omschrijven? Onmogelijk

"Toen ik die geweldige sfeer zag, zei ik tegen mezelf: ik wil hier zoveel mogelijk matchen spelen. Ik wie dat ook voelen, ik wil er deel van uitmaken.”

“In mijn eerste interview vertelde ik al dat ik alles zal doen om het truitje van Standard alle eer aan te doen. Ik hoop dat de fans dat respecteren. Ik beloof hen dat ik mijn best zal doen zolang ik hier ben. Maar woorden vinden om hen te omschrijven, dat is onmogelijk. Zoals ik zei, je moet het zelf meemaken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties