"Titelpremie? Dan zal het maar een klein terras worden voor Dejaegere"

Timothy Collard
Timothy Collard
| 5 reacties
"Titelpremie? Dan zal het maar een klein terras worden voor Dejaegere"
Foto: © Photonews

De boog moet niet altijd even strak gespannen staan. Wij gingen deze week op zoek naar de meest opvallende quotes die in de pers verschenen. Binnenland of buitenland, serieus of geestig, dat maakt allemaal niet uit. Zo lang de auteur van de quote er maar 'boenk' op zat.

“Hazard mag van mij iedere wedstrijd twee hamburgers eten”

Eden Hazard kroonde zich vorige week tot PFA Player of the Year in de Premier League. Johan Boskamp is al járen fan van de dribbelvaardige Belg. Als het van de Nederlander afhangt, dan mag Hazard iedere wedstrijd wel een hamburgertje eten.

“Ik mag het eigenlijk niet zeggen, maar ga het toch zeggen. De koning is voor Ajax en de koningin voor Feyenoord.”

Ron Jans speelt zondag de Nederlandse bekerfinale met zijn PEC Zwolle. In aanloop naar de finale gaf hij er al een stevige lap op. “Ik heb een ontmoeting gehad met de koning en de koningin. Hij is voor Ajax en zij voor Feyenoord. Gelukkig zitten beiden niet in de finale.”

“Saai? Tien jaar zonder titel, dat is pas saai!”

José Mourinho diende de fans van Arsenal stevig van antwoord na de slaapverwekkende pot voetbal tegen The Gunners. Ja, die Portugees kan soms scherp uit de hoek komen, hé…

“Verhaeghe zal wel een bezoekje brengen aan de kleedkamer van Charleroi”

Omdat we ook aandacht schenken aan de mening van onze lezers, sluiten we af met twee quotes van jullie. Toegegeven, we lagen toch wel een hele poos in een deuk met onderstaande reacties.

Karel Geraerts vertelde deze week dat Club Brugge zonder de machtsovername van Bart Verhaeghe al kampioen had kunnen worden. “Verhaeghe zal wel een bezoekje brengen aan de kleedkamer van Charleroi”, reageerde een lezer kurkdroog. Of Verhaeghe effectief is langsgeweest bij Geraerts, is niet duidelijk...

“Het zal maar een klein terrasje worden voor Dejaegere”

Brecht Dejaegere gaf deze week aan dat de grootte van zijn nieuw terras afhangt van een eventuele titelpremie bij KAA Gent. “Titelpremie? Het zal maar een klein terrasje worden, Brecht”, reageerde een lezer. Een leuk grapje, maar tot nader order doen de Buffalo’s écht nog wel mee voor de titel, hoor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties