Lestienne verrast: "Ik kon ook voor AC Milan tekenen"

Lestienne verrast: "Ik kon ook voor AC Milan tekenen"
Foto: © Photonews

Maxime Lestienne moet zich dit seizoen herlanceren bij PSV. Zijn jaartje Italië draaide immers uit op een teleurstelling. Achteraf bekeken was zijn keuze voor Genoa misschien ook niet de beste.

Bij Genoa genoot hij niet het vertrouwen van trainer Gian Piero Gasperini. "En ik was ook niet in staat om beslissend te zijn op de momenten dat ik wel kansen kreeg. Daar word je als aanvallende speler nu eenmaal op beoordeeld, ook al zit je voor de rest goed in de wedstrijd", verklaart hij in S/V Magazine.

Hij wou echt naar het Calcio en had zelfs een betere optie, maar het geduld raakte uiteindelijk op. "Aanvankelijk zou ik bij AC Milan tekenen. Ik heb er zelfs het bestuur ontmoet. Maar omdat het allemaal wat lang duurde en het al eind augustus was, besloot ik om de bladzijde Milan om te slaan. Ook Fiorentina, Udinese en Genoa toonden immers interesse."

"Uiteindelijk ging ik in op de uitnodiging van Genoa om een wedstrijd tegen Napoli bij te wonen. Wat ik zag, beviel me en ik aarzelde geen moment om te tekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties