Standard stelt volgens u teleur, meeste vertrouwen in Gent

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Standard stelt volgens u teleur, meeste vertrouwen in Gent
Foto: © Photonews

Toch opvallend. Geen enkele ploeg uit de top-5 kon afgelopen weekend winnen. Na zeven speeldagen stelden de topteams uit de Jupiler Pro League teleur. Maar wie volgens u het meest?

Poll

Dat is overduidelijk Standard. Met ruim 54,88 procent van de stemmen hadden onze lezers duidelijk meer verwacht van de Rouches.

De Luikenaars hebben met het vertrek van Muslin en de komst van Ferrera al een coachwissel achter de rug. En kamperen met een 7 op 21 ver onderaan in de rangschikking.

Voorts stelt ook Club Brugge teleur. Hoewel blauw-zwart met vele blessures kampt, had 31,71 procent van de stemmers de vicekampioen hoger ingeschat.

In landskampioen AA Gent is het vertrouwen momenteel het grootst. Slechts 1,22 procent van de lezers is ontevreden over de gang van zaken bij de club uit de Arteveldestad.

PO1-gevaar?

Het vertrouwen in Standard mag dan niet bijster groot zijn. Toch zien de meesten de nummer 4 van vorig seizoen PO1 halen. KV Oostende is volgens velen de grootste kandidaat om de G5 te vervoegen, al durft er ook iemand op Zulte Waregem te gokken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties