#Flametime: Flames braken toeschouwersrecord en blikken hoopvol vooruit

#Flametime: Flames braken toeschouwersrecord en blikken hoopvol vooruit
Foto: © photonews

Na twee ruime zeges tegen Bosnië-Herzegovina werd tegen Servië uiteindelijk 'amper' 1-1 gelijkgespeeld. Toch staat België met 7 op 9 nog knap aan de leiding in de groep. En er wordt nog steeds gedacht aan het EK, hoe kan het ook anders?

Ondanks het eerste puntenverlies is er geen reden tot paniek: "Wie zegt dat we geen punten kunnen halen tegen Engeland?", meent Tessa Wullaert. "Engeland is dan wel de groepsfavoriet, maar alles is mogelijk."

Ook bondscoach Serneels wil nog van geen rekensommetjes weten: "In de andere groepen verliezen diverse ploegen ook punten, dus we moeten gewoon eerst de rest van de campagne afwerken."

Toeschouwersrecord

Met 16 op 24 (lees: winst in Servië, 6 op 6 tegen het zwakke Estland en 0 op 6 tegen groepsfavoriet Engeland) zou België zich mogelijk plaatsen voor het EK. Of minstens een barrage mogen spelen om er bij te zijn.

Ondertussen werd tegen Servië wel een toeschouwersrecord gebroken voor een vrouwenmatch in België: meer dan 3000 toeschouwers waren er bij aan Den Dreef. "Wie een keer komt, komt meestal terug", weet ook de bondscoach. "Wij willen de fans ook iets brengen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties