Vanhaezebrouck reageert laatste keer op zaak-Raman: "Andere spelers hebben Benito er niet toe aangezet"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 30 reacties
Vanhaezebrouck reageert laatste keer op zaak-Raman: "Andere spelers hebben Benito er niet toe aangezet"
Foto: © photonews

Benito Raman beheerst sinds zijn uitspraak door de stadionspeakers na de zege tegen KV Kortrijk de voetbalactualiteit. Coach Hein Vanhaezebrouck hoopt de hele zaak af te sluiten en reageerde vanmiddag een laatste keer.

"Voor ons is die zaak afgehandeld. Er kwam een communiqué waarin heel duidelijk staat hoe de club daar tegenover staat. Ik heb met de spelersgroep een gesprek gehad, daar is er ook over gepraat." Op de beelden leken immers enkele spelers Raman te 'pushen'.

"Dat ze hem ertoe aangezet hebben? Neen, ze wilden hem laten roepen dat ze een extra dag congé verdienden. Dat hij dát zou zeggen, verwachtte niemand", verklaart de Gentse oefenmeester. Hoe het verder moet met de aanvaller, is nog niet duidelijk.

Benito moet voor zichzelf uitmaken waar hij naartoe wil

"Of we hem gaan verhuren? Het is veel te vroeg om daar iets over te zeggen. Eerst nog die match tegen KV Mechelen en daarna Nieuwjaar. We zullen wel zien. Er zijn al een aantal incidenten geweest natuurlijk. Je kan niet zeggen dat 2015 voor Benito een vlekkeloos jaar was."

Toch geeft Vanhaezebrouck de hoop niet op. "2016 kan een nieuwe start zijn voor Benito. Maar hij moet duidelijk voor zichzelf uitmaken waar hij naartoe wil. Ik heb hem nog niet uit mijn hart gestoten, we kennen Benito, hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties