Het blijft druk bij Standard: ook deze vaste waarde kan en mag de club verlaten

Timothy Collard
Timothy Collard
| 24 reacties
Het blijft druk bij Standard: ook deze vaste waarde kan en mag de club verlaten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard is zowat de meest actieve Belgische club op de transfermarkt. De Luikse club haalde al vier versterkingen, maar zag met Anthony Knockaert ook één van zijn sterkhouders vertrekken. En mogelijk vertrekt er nog een vaste waarde.

Zo lijkt Jorge Teixeira opnieuw een stapje dichter bij een transfer te staan. De Portugese verdediger staat in de belangstelling van het Amerikaanse New York City FC, dat Teixeira maar wat graag naar de Major League Soccer wil halen.

Bij De Rouches zijn ze alvast bereid om mee te werken aan een transfer. “De speler heeft zelf aangegeven dat hij andere lucht wil opsnuiven”, aldus Axel Lawarée in Het Laatste Nieuws.

"We zijn bereid om te luisteren"

Axel Lawarée

“Met Kosanovic hebben we nu extra kwaliteit en concurrentie erbij voor de positie van centrale verdediger. We zijn dan ook bereid om te luisteren als er iemand met een bod op de proppen komt.”

“Als hij elders veel meer kan verdienen, gaan we hem geen stokken in de wielen steken. We zijn in elk geval al min of meer voorbereid voor het geval dat hij vertrekt”, besluit Lawarée.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties