Antwerp heeft de beste fans, Van Looy en Janssens reageren: "Dat ze nu maar een stadion van 27.000 man gaan bouwen"

Antwerp heeft de beste fans, Van Looy en Janssens reageren: "Dat ze nu maar een stadion van 27.000 man gaan bouwen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Royal Antwerp FC heeft zijn eerste prijs van het seizoen te pakken: die van de beste supporters. Erik Van Looy en Kevin Janssens mochten de prijs in ontvangst nemen en spraken hun ambities uit met The Great Old.

Liefst 27.000 mensen stemden voor Antwerp, goed voor 61% van de stemmen. Gent (20%) en KV Mechelen (8%) eindigden op een enorme achterstand.

En dus kregen de fans van Antwerp alvast hun eerste prijs van 2016. "De sfeer is ongelooflijk warm en vurig voor elke wedstrijd", aldus Kevin Janssens. "Hebben we 27.000 stemmen gehaald? Dan kunnen we misschien beginnen nadenken over een nieuw stadion."

Na 11 jaar in een tunnel zien we licht -

Erik Van Looy

Waarop Erik Van Looy in het VTM-nieuws meteen knikte: "En voor elke uitmatch ook een nieuw stadion, want ook dan is het altijd vollen bak. De sfeer is echt goed dit jaar, we mogen nog dromen."

Van Looy beseft ook waarom: "We hebben zeer hongerige supporters. Na 11 jaar in een tunnel zien we licht aan het einde van de tunnel. Ik denk dat iedereen nu nog enthousiaster is omdat er misschien een kansje is om toch opnieuw naar eerste klasse te gaan. Er kan nog een ongeval gebeuren in de tunnel, maar er is toch licht te zien."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties