Gaat Anderlecht hiervan spijt krijgen? Gillet wachtte (tot laatste moment) op beter voorstel

Redactie
| 34 reacties
Gaat Anderlecht hiervan spijt krijgen? Gillet wachtte (tot laatste moment) op beter voorstel
Foto: © photonews

Guillaume Gillet, die gaan ze nog missen bij Anderlecht. Nochtans lieten ze bij de club uitschijnen dat ze er alles aan gedaan hadden om hem te houden, maar dat blijkt dan toch niet het geval te zijn.

Gillet geeft in S/V Magazine aan dat zijn keuze niet makkelijk was. "Ik had bij Anderlecht kunnen blijven, met de Europa League in het achterhoofd, maar als ze door Olympiacos worden uitgeschakeld, wat zou ik dan doen? Ik had ook al zitten denken: mochten ze nu opnieuw de titel niet pakken, zou het me nog meer pijn doen dan de andere jaren dat we er naast grepen."

Het bod was niet voldoende

Maar toch had hij het kunnen overwegen. "Tot de laatste seconde dacht ik dat Anderlecht me een beter voorstel zou doen. Ik kon voor twee jaar verlengen, maar voor mij was het bod niet voldoende. We kwamen niet tot een akkoord."

"Ik begreep dat het definitief voorbij was toen Roger Vanden Stock me op het veld een verzamelshirt kwam schenken, juist voor de wedstrijd. Toen wist ik dat er geen kentering meer zou komen. Dat was heel emotioneel.'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties