Dit is ons Team van de Week!

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 34 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SDG

Het wordt zo stilaan moneytime voor al wie de degradatie wil ontwijken of wie play-off 1 wil halen. Genk, Club, Anderlecht en Gent deden een goeie zaak bovenin. Westerlo vierde feest onderaan het klassement.

Doel

Hoezeer Davino Verhulst de aanvallers van OHL ook frustreerde, zij kwamen niet in de buurt van de frustratie van Benito Raman jegens Gillet. De Mechelse doelwachter stopte de penalty en inspireerde zijn team tot drie goals aan de overkant.

Verdediging

Achterin hebben we een drietal. Bjorn Engels bewees opnieuw dat hij sinds zijn terugkeer van goudwaarde is voor Club Brugge. Büttner maakt elke week meer en meer indruk én scoorde. Schuermans stond pal tegen de aanvallen van Standard.

Middenveld

Ons middenveld zit goed gestoffeerd met aanvallend talent. Ndidi was stevig in de balrecuperatie en is eigenlijk de enige verdedigend ingestelde pion op ons middenveld. Met wat goeie wil plaatsen we Djuricic naast hem. Alles voor symmetrie, niet?

De aanwinst van Anderlecht speelde uiteraard iets hoger alles aan diggelen in de eerste helft. Verder kiezen we ook voor Boussoufa en Refaelov. De ene vierde zijn terugkeer bij Gent met stijl én een goal die de match openbrak. De andere maakte zijn vierde in drie competitiewedstrijden.

Het is nog niet ten einde, dat dekselse middenveld. Leon Bailey zorgde voor nachtmerries bij de verdedigers van Waasland-Beveren en ook Leandro Trossard zal nog even in de dromen van Ingason en co. verschijnen.

Aanval

Geen twee Genkies zonder drie, en al zeker niet wanneer Genk met 6-1 de tegenstander oprolt. Karelis mocht twee keer vieren en lijkt dé transfer van de wintermercato te worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties