Reactie Union-trainer danst en zingt: "Een grote dag voor de club"

Johan Walckiers
Hermès Van Damme en Johan Walckiers vanuit le stade Marien
| 8 reacties
Union-trainer danst en zingt: "Een grote dag voor de club"
Foto: photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het was lang wachten op Marc Grosjean vooraleer de persconferentie samen met Antwerp-coach David Gevaert kon beginnen. De trainer van Union nam uitgebreid de tijd om samen met zijn spelers een feestje te bouwen in de vestiaire.

Bij Union hebben ze een blijvend aandenken aan het bezoek van Antwerp. In één van de deuren in de catacomben zat een héél groot gat. Iemand van Antwerp moest er zijn vuist door geramd hebben. Aan de andere kant van die deur zaten echter heel wat gelukkige spelers én hun coach.

"Dit is een grote dag voor de club", zei Grosjean, die met Union zeker is van een plaats bij de eerste acht. "Dit is de beloning voor het harde werk van dit seizoen. Ik denk dat Union één van de beste ploegen van dit kampioenschap heeft. Tegen Antwerp toonden we ook efficiëntie, wat ons de laatste tijd ontbrak."

Maar ineens stond daar weer de helft van zijn spelersgroep aan de deur van de perszaal. "De coach moet gaan zingen en jullie zijn allemaal uitgenodigd", riep Geoffrey Cabeke. Spijtig genoeg wou Grosjean liever een beperkt publiek.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties