Reactie Meer uitleg in de 'zaak Dutoit': "Ernstig genoeg"

Meer uitleg in de 'zaak Dutoit': "Ernstig genoeg"

Emil Velic stond afgelopen zaterdag in doel tegen KV Mechelen. Eerste doelman William Dutoit werd namelijk disciplinair geschorst na een incident op training. O'Loughlin gaf iets meer duiding Achter de Kazerne.

De doelman reageerde zelf via de sociale media op zijn schorsing. "Ik had een foute reactie richting één van mijn ploegmaats. Ik wil altijd winnen, ook op training. Maar ik zoek geen excuses: als kapitein moet ik het goeie voorbeeld geven. Ik respecteer de beslissing van de club om me te schorsen."

Coach O'Loughlin wilde nog even kort terugkomen op het incident op training: "Het was ernstig genoeg om hem niet te laten starten tegen KV Mechelen", aldus de oefenmeester van STVV in duidelijke bewoordingen. "We moeten de regels volgen na incidenten."

Vervanger Velic deed het niet slecht in Mechelen, maar mogelijk mogen we Dutoit volgende week terug in doel verwachten: "Wat er is gebeurd? Dat doet niets af aan de waarde van Dutoit", lijkt alles ondertussen door de straf ook vergeven en vergeten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties