Zulte Waregem en Patrick Decuyper willen beiden verdediger van Genk

Zulte Waregem en Patrick Decuyper willen beiden verdediger van Genk
Foto: © SC

Royal Antwerp FC greep tijdens het afgelopen seizoen naast promotie naar het hoogste niveau, maar de oudste club van ons land blijft niet bij de pakken zitten. Essevee wil dan weer blijven mikken op play-off 1 en zoekt daartoe ervaring achterin.

The Great Old liet een tijdje terug zijn oog vallen op Brian Hamalainen. De verdediger is einde contract bij KRC Genk, waar hij afgelopen seizoen nog twaalf keer in de basis stond.

Antwerp zou de 26-jarige Deen, die bij Genk niet echt een toekomst heeft, een nieuwe kans willen geven. Sterke man Patrick Decuyper kent de Scandinaviër nog van zijn periode bij Zulte Waregem.

Buitenland?

Maar: ook Essevee zelf ziet wel heil in de sterke linksachter. De club heeft sinds het vertrek van Bruno Godeau weinig linksvoetige verdedigers in de rangen, temeer Ekangamene en Paye zich nooit konden doorzetten.

Een strijd tussen PDC en Essevee ligt dan ook in de lijn der verwachtingen, al heeft de eersteklasser de beste papieren. Enkel buitenlandse interesse lijkt een overstap nog in de weg te staan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties