Louwagie houdt woord met twee versterkingen binnen de 24 uur voor Gent
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 5 reacties

Michel Louwagie van AA Gent houdt woord en lepelt Dieumerci Ndongala en José Luis Rodriguez binnen

Louwagie houdt woord met twee versterkingen binnen de 24 uur voor Gent
Foto: © photonews

AA Gent wil zich de komende weken gevoelig gaan versterken. Dat heeft Michel Louwagie alvast laten weten. Meespelen om de titel is het doel. 24 uur later zijn er al twee dossiers (min of meer) afgerond.

Voorlopig waren er nog geen inkomende transfers gerealiseerd bij de Buffalo's, maar manager Louwagie maakte zich daar allerminst druk om. Integendeel: hij weet wat Gent wil en kan gebruiken. "AA Gent wil opnieuw meedoen voor de titel, dat zal je wel merken aan de versterkingen", geeft hij aan in Sport/Voetbalmagazine.

En zie: 24 uur later komen de eerste afgeronde dossiers al boven water. Zo komt Dieumerci Ndongala over van Charleroi, terwijl ook de onderhandelingen met José Luis Rodriguez zijn afgerond. De 18-jarige Panamese winger was eind vorig seizoen al eens op proef bij de Buffalo's, maar is nu ook definitief van Gent.

Verder mogen we ook niet vergeten dat La Gantoise ook al Soumah overnam van WS BRussels. Dat is een erg sterke centrale verdediger, die zeker zjn kansen in de A-ploeg zou kunnen krijgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties