Essevee opent pretpark in stadion
Redactie
| 0 reacties

Essevee heeft er een erg opvallende nieuwe partner bij

Essevee opent pretpark in stadion
Foto: © photonews

Voetbalclub SV Zulte Waregem en familiepark Bellewaerde hebben een partnership afgesloten voor het seizoen 2016-2017. In het kader van de nieuwe abonnementencampagne van Essevee wordt het Regenboogstadion omgedoopt tot het Essevee Pretpark.

De sfeertribune achter doel is de allernieuwste attractie. De waarden van Bellewaerde als familiepark komen overeen met die van SV Zulte Waregem als familieclub. “Dankzij deze samenwerking kunnen abonnees van Essevee aan een voordeeltarief, 27 euro in plaats van 31 euro, naar Bellewaerde”, aldus Sylvie De Beer van Bellewaerde.

“Tijdens de abonnementenverkoop zullen er ook enkele prijzen vanuit Bellewaerde verloot worden onder de supporters. De mascotte van Bellewaerde zal aanwezig zijn op bepaalde evenementen en wedstrijden.“

Tyas Kastelijn (de Commercieel Manager van Essevee) is ook tevreden: “Deze samenwerking past in de visie van de club. Wij zijn een familieclub en Bellewaerde is een echt familiepark. De samenwerking gaat perfect samen met onze abonnementencampagne voor dit seizoen en we kunnen onze abonnees een leuk voordeel geven. Dit is het begin van een mooie samenwerking en wie weet kunnen we in de toekomst ook een Essevee-fandag organiseren in Bellewaerde.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties