Win Duivelskunstenaar, het magnifieke boek van Jan Mulder
Redactie
| 0 reacties
Win Duivelskunstenaar, het magnifieke boek van Jan Mulder

Jan Mulder, in zijn hart Brusselaar en kenner van het Belgische voetbal, gaat in Duivelskunstenaar op zoek naar de ziel en zaligheid van de roemruchte Rode Duivels die in de zomer van 2016 Europees kampioen zullen worden. En u kan dit boek winnen!

Jan Mulder kan alles: schrijven, voetballen en de scherpe pen bovenhalen in columns. Na De analyticus en Tot u spreekt Jan Mulder is hij nu terug met Duivelskunstenaar. Opnieuw bij uitgeverije Thomas Rap, en wat voor een boek!

In gefingeerde gesprekken met spelers als De Bruyne en Hazard en vooral in Het Grote Marc Wilmots Interview komt alles aan bod: de paus, Monsieur Hulot, de loting in Parijs, de zegetocht onder een zeer verrassende leiding, de onthulling van het standbeeld op de Grote Markt van Brussel en de tragische ontknoping in Nieuwolda, de woonplaats van de ik-figuur.

Beleef van binnenuit de mindgames van doelman Courtois, het geheim van de dribbels van Hazard, de doorgaans ondoorgrondelijke wegen van de toptrainers, het belang van hun Bentleys, de rol van mevrouw Wilmots en de onontbeerlijke inbreng van voorzitter De Keersmaecker.

Jij kan een van de vijf boeken winnen van Jan Mulder. Al wat je daarvoor moet doen is antwoorden op onze prijsvraag hieronder! Veel succes!

Win een exemplaar van 'Duivelskunstenaar'

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties