Won jij Duivelskunstenaar, het magnifieke boek van Jan Mulder?
Redactie
| 3 reacties
Won jij Duivelskunstenaar, het magnifieke boek van Jan Mulder?

Jan Mulder, in zijn hart Brusselaar en kenner van het Belgische voetbal, gaat in Duivelskunstenaar op zoek naar de ziel en zaligheid van de roemruchte Rode Duivels die in de zomer van 2016 Europees kampioen zullen worden. En u kon dit boek winnen!

Jan Mulder kan alles: schrijven, voetballen en de scherpe pen bovenhalen in columns. Na De analyticus en Tot u spreekt Jan Mulder is hij nu terug met Duivelskunstenaar. Opnieuw bij uitgeverije Thomas Rap, en wat voor een boek!

In gefingeerde gesprekken met spelers als De Bruyne en Hazard en vooral in Het Grote Marc Wilmots Interview komt alles aan bod: de paus, Monsieur Hulot, de loting in Parijs, de zegetocht onder een zeer verrassende leiding, de onthulling van het standbeeld op de Grote Markt van Brussel en de tragische ontknoping in Nieuwolda, de woonplaats van de ik-figuur.

Beleef van binnenuit de mindgames van doelman Courtois, het geheim van de dribbels van Hazard, de doorgaans ondoorgrondelijke wegen van de toptrainers, het belang van hun Bentleys, de rol van mevrouw Wilmots en de onontbeerlijke inbreng van voorzitter De Keersmaecker.

Jij kon een van de vijf boeken winnen van Jan Mulder. Al wat je daarvoor moest doen was antwoorden op onze prijsvraag. Dat was uiteraard Anderlecht.

De winnaars:

Nele Tack
Brent Devolder
Joris Vanspringel
Filip Van Sinay
Wouter Luttens

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties