Racing Genk opent play-off 2 tegen Lokeren en wil meteen af van negatieve statistiek

Redactie
| 0 reacties
Racing Genk opent play-off 2 tegen Lokeren en wil meteen af van negatieve statistiek
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk opent zaterdagavond play-off 2 met een thuisduel tegen Sporting Lokeren. Winst is meteen een must, want de Limburgers hebben wat goed te maken na het missen van play-off 1. Al was het de laatste seizoenen erg moeilijk voor Genk om thuis te winnen tegen Lokeren.

De spelers van Racing Genk zijn wellicht al aan het dromen over hun kwartfinale in de Europa League tegen Celta de Vigo. Maar er is natuurlijk ook nog play-off 2. En dus zijn de drie punten in de openingswedstrijd welgekomen. "Iedereen weet dat goed starten aan play-off 2 van groot belang is", aldus coach Albert Stuivenberg.

De selectie voor de wedstrijd: Brabec, Nastic, Walsh, Dewaest, Boëtius, Naranjo, Trossard, Colley, Malinovskyi, Buffel, Uronen, Schrijvers, Pozuelo, Berge, Ryan, Heynen, Jackers, Coucke, Castagne en Samatta

De bezoekers uit Lokeren kunnen dan weer rekenen op een mooie statistiek. De laatste vijf seizoenen konden de Limburgers nooit thuis winnen tegen Lokeren. In de laatste vijf wedstrijden dat Lokeren op bezoek ging in de Luminus Arena, werd er door Genk slechts één punt gesprokkeld.

De Waaslanders hebben die mooie statistiek alvast mee. Maar de ploeg van Runar Kristinsson kan dus maar beter goed aan play-off 2 beginnnen, want het was tot dusver een seizoen van ups, maar vooral veel downs.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties