Dejaegere dankzij... Center Parks topfit en fris aan start play-offs

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 0 reacties
Dejaegere dankzij... Center Parks topfit en fris aan start play-offs
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Brecht Dejaegere miste de volledige voorbereiding door die verschrikkelijke knieblessure die hij vlak voor de vorige play-offs opliep. Intussen kwam er na zijn terugkeer nog die blessure tegen Tottenham. Hoe zit het nu met de fitheid van de energieke middenvelder voor de clash met Club?

“Ondanks mijn zware blessure, sta ik er terug na iets meer dan zes maanden revalidatie. Kijk naar Najar en Malinovskyi, die hadden meer dan acht maanden nodig om er te staan”, aldus Dejaegere. “Ik voelde me na Nieuwjaar wel moe, die vier dagen rust die we kregen, hebben me enorm deugd gedaan.”

Het werd een uitstap naar Center Parks voor de middenvelder. “Heel simpel, met de hond en mijn vriendin mee. Dat beest heeft zich daar enorm geamuseerd. Voor mij was het even aan niets denken. Fietsen, op het gemak gaan wandelen. Meer moet een mens niet hebben.”

Alles voelt goed en ik heb geen last, ik train zelfs zonder tape

De knie, toch niet onbelangrijk, daarmee zit het ook snor. “Ik train zonder tape, geeft Dejaegere trots mee. Alles voelt goed aan en ik heb nog geen last.” Spelen zonder ingepakt been, zou dat er eens van kunnen komen? “Ik weet het niet.”

Dejaegere zonder tape, het is al een hele poos geleden. “Van vorig jaar in januari geloof ik.” Bij veel voetballers wordt het op den duur iets mentaal. “Bij mij is dat misschien ook het geval.” Maar zo erg als in de NBA, ziet hij het niet worden. “Die mannen zijn echt volledig ingepakt.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties