Genkse draaischijf Pozuelo spreekt openhartig over transfer

Redactie
| 15 reacties
Genkse draaischijf Pozuelo spreekt openhartig over transfer

Alejandro Pozuelo (25) speelt inmiddels twee seizoenen in de Jupiler Pro League. In een mum van tijd ontpopte de Spaanse middenvelder zich tot de draaischijf van KRC Genk en een smaakmaker in onze competitie. Maar kan Genk Pozuelo wel houden?

Genk lichtte onlangs de optie in het contract van Pozuelo. Wil dat zeggen dat hij langer blijft? “Ja, mijn contract loopt nu tot juni 2019. De club had de optie om te verlengen en heeft het gedaan. Op dit moment voel ik me goed hier”, zegt Pozuelo in Fan.

“We zijn goed bezig, we spelen nog in de Europa League. Ik probeer me nu te concentreren op de twee laatste maanden van het seizoen. En in de zomer zien we wel wat er gebeurt, want in het voetbal weet je nooit.”

"Genk heeft sowieso het laatste woord"

Alejandro Pozuelo

Want er is ondertussen ook al interesse voor de ex-speler van onder meer Real Betis, Swansea City en Rayo Vallecano. “Ja, natuurlijk, dat is altijd zo als je goed aan het spelen bent. Clubs laten van zich horen als je toont dat je klaar bent voor een stap hogerop.”

“Maar dat zijn zaken waar ik nu niet mee bezig ben. Ik ben content bij Genk. Er zijn nog twee maanden tot de transferperiode en Racing Genk heeft sowieso het laatste woord”, besluit Pozuelo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties