Moeskroen boekt zuinige zege, Roeselare blijft nog steeds zonder overwinning

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Moeskroen boekt zuinige zege, Roeselare blijft nog steeds zonder overwinning
Foto: © photonews

Excelsior Moeskroen heeft een zuinige zege geboekt tegen de bezoekers uit Roeselare. Matulevicius zorgde op het uur voor het enige doelpunt van de wedstrijd. Roeselare blijft in groep B achter met één schamel punt.

Roeselare begon erg enthousiast aan de partij en dat leverde enkele kansjes op. Het was Moeskroen dat echter dé kans op het openingsdoelpunt kreeg na een halfuur spelen. Biebauw haalde Kabasele neer en de bal ging op de stip. Stojanovic zette zich achter de bal, maar hij plaatste de bal op de paal.

Beide ploegen gingen met een 0-0 tussenstand de kleedkamers in, al waren de bezoekers uit West-Vlaanderen de betere ploeg. Moeskroen-coach Rednic was duidelijk niet tevreden en voerde een dubbele wissel door tijdens de pauze.

Matulevicius breekt de ban

Op het uur kon Moeskroen dan toch de score openen. Kabasele met het goede voorbereidende werk, Matulevicius trapte de bal voorbij Biebauw. Roeselare kon niet meer scoren, het was Matulevicius die nog dicht bij zijn tweede van de avond kwam. Moeskroen pakt zo zijn tweede zege, Roeselare blijft achter zonder zege.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties