Intense sfeer tussen fans van Lierse en Mechelen, ook ná de match: "Het is het lief van de steward", "Antwerp kampioen ole ole" en veel meer (Mét beelden)

Redactie vanuit Lier
| 15 reacties
Intense sfeer tussen fans van Lierse en Mechelen, ook ná de match: "Het is het lief van de steward", "Antwerp kampioen ole ole" en veel meer (Mét beelden)
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lierse en KV Mechelen die tegen elkaar spelen? Dat staat altijd garant voor de sfeer en leuke duels. En ook de fans hadden er opnieuw zin in. Na de 0-0 wilden ze zelfs nog een beetje verder gaan op dat elan.

De supporters hadden elkaar de hele wedstrijd al wat gejend met liedjes van de ene naar de andere kant. "In play-off 2 is het ook plezant", aldus die van Lier richting Mechelen - dat play-off 1 op een haar na miste. "Antwerp kampioen, Antwerp kampioen", konden ook die van Mechelen de tegenpartij een steekje uitdelen.

Na de match werd ook nog duchtig tegen elkaar opgezongen. Daarbij wilden die van Lierse wel wat dichter naar het uitvak komen, al werden ze daarbij tegengehouden door enkele stewards. De poppen gingen even aan het dansen, maar al bij al bleef het allemaal bijzonder beschaafd.

Al bleven de prikjes heen en weer wel komen, natuurlijk. "Het is het lief van de steward", aldus de fans van Mechelen over een fan van Lierse die aan het 'knuffelen' was met een steward die hem tegenhield. Een geintje op tijd en stond, het moet zeker kunnen in de geest van de derbysfeer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties