Reactie Adrien Trebel bekroonde bewogen overstap van Standard naar Anderlecht: "Dat was mijn mooiste moment van het seizoen"

Adrien Trebel bekroonde bewogen overstap van Standard naar Anderlecht: "Dat was mijn mooiste moment van het seizoen"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voor Adrien Trebel was het een bijzonder seizoen. De middenvelder forceerde tijdens de winter een bewogen transfer van Standard naar Anderlecht, en pronkte enkele maanden later met de titel.

De overstap was niet gemakkelijk, en toch vond Trebel snel zijn draai. "Ik maakte een sportieve keuze. Mijn integratie verliep hier razendsnel, met dank aan iedereen die hetzelfde wilde."

Aan het einde van de rit heeft Trebel zijn felbegeerde Belgische titel te pakken. "De trofee in de lucht steken was het mooiste moment van het seizoen. We verdienden de titel. De coach is de eerste die we moeten feliciteren. Hij is verantwoordelijk voor wat we gerealiseerd hebben. Hij maakte de juiste keuzes."

Transfer voor volgend jaar

Volgend jaar moet Trebel het vertrek van Youri Tielemans opvangen. "Ik weet dat mijn transfer er al eentje was richting volgend jaar. Ik heb dit seizoen al veel speelkansen gekregen, ik hoop klaar te zijn voor volgend seizoen. Maar eerst wat feesten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties