KV Oostende wint dankzij Lombaerts tegen 'vuile' Roemenen

Manuel Gonzalez
| 3 reacties

KV Oostende heeft een goed vervolg kunnen breien aan de oefencampagne. Al hadden de Kustboys geen al te leuke tegenstander uitgekozen.

De Roemenen van topclub Steaua Boekarest rolden eerder nog Waasland-Beveren op met 0-3, maar als het eens wat minder gaat halen ze nogal snel de zeis boven. Zo werd Jonckheere ongemeen hard aangetrapt, het leverde de Roemeen in kwestie de rode kaart op.

Toch werd het numerieke overtal niet meteen in doelpunten omgezet. Cyriac kon pas diep in de tweede helft de score openen, Nicolas Lombaerts zette de 2-0 eindstand op het bord en toonde zich meteen een meerwaarde.

Basis KV Oostende: Proto, Ramin, Ndenbe, Rozehnal, Tomasevic, Ozkan, Jonckheere, Canesin, Rajsel, Akpala en Berrier.

KV Oostende na 60 minuten: Proto, Lombaerts, Bushiri, Vandendriessche, Van Der Heyden, Capon, Van De Wiele, Conte, Bah, El Ghanassy, en Cyriac.