Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08: Bale - Engels - Origi - Dendoncker - Harbaoui - Perbet - Van Wijk - Kosanovic

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08: Bale - Engels - Origi - Dendoncker - Harbaoui - Perbet - Van Wijk - Kosanovic
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 04/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Bale - Engels - Origi - Dendoncker - Harbaoui - Perbet - Van Wijk - Kosanovic

Antwerp heeft nieuwe aanvallers beet

Royal Antwerp FC speurde na het uitvallen van Obbi Oulare en de blessure van William Owusu (allebei een spierscheur) intensief naar een extra spits. Die heeft de Great Old nu gevonden. (Lees meer)


Krijgt Lukaku er nog een grote naam bij? 'United wil 100 miljoen bieden voor Real-ster'
Foto: © photonews

Gareth Bale staat in de belangstelling van Manchester United

Met Zlatan Ibrahimovic naast zich kan Romelu Lukaku al niet klagen, maar nu lijkt er opnieuw een wereldster op weg naar Old Trafford. Bij Real Madrid wil Manchester United immers ene Gareth Bale wegplukken. (Lees meer)


Trainer Dennis Van Wijk bevestigt dat OH Leuven nog niet klaar is op de transfermarkt

OH Leuven heeft grote ambities in 1B. De club haalde al tal van bekende namen binnen en liet een straffe indruk na door onlangs met 7-1 van titelfavoriet Cercle Brugge te winnen. Dennis Van Wijk is een tevreden coach. (Lees meer)


Jérémy Perbet lonkt naar KV Mechelen

Dat Jérémy Perbet nog zal vertrekken bij Club Brugge, staat zo goed als vast. De spits is er op overschot, ook al kwam hij nog maar dit seizoen aan bij Brugge. (Lees meer)


Divock Origi moet meer spelen, maar of dat bij Anderlecht zal zijn, is nog maar de vraag

Op veel speeltijd lijkt Divock Origi dit seizoen niet te moeten rekenen bij Liverpool. De aanvaller wil dan ook liever vertrekken om zijn kansen op het WK in Rusland gaaf te houden. (Lees meer)


Milos Kosanovic mag op zoek naar een nieuwe club

Zeggen dat naast Gent en Anderlecht ook Standard zijn competitiestart gemist heeft, is het understatement van de dag. Bovendien mogen bij de Rouches nog wat spelers vertrekken. (Lees meer)


'Club-middenvelder kan naar Antwerp'
Foto: © Photonews

Dorin Rotariu kan zijn carrière bij Antwerp nieuw leven inblazen

Het begon zo goed voor Dorin Rotariu bij Club Brugge. Het Roemeense talent kreeg kansen onder Preud'homme en scoorde zelfs, maar bij Leko kan hij niet op speelminuten rekenen. Een vertrek dringt zich op. (Lees meer)


Zowel Thelin, Teodorczyk, Ganvoula als Harbaoui staan op vertrekken

Anderlecht zit met een spitsenprobleem, geen van de vier centrale aanvallers kan écht overtuigen bij Paars-wit. En dus zit men enkele dagen voor de transferdeadline met een unieke situatie. (Lees meer)


Bjorn Engels kan naast Engeland ook voor Griekenland kiezen

Waar ligt de toekomst van Bjorn Engels? Het is een vraag die de supporters van Club Brugge al de hele transferperiode bezighoudt. Engels heeft nog enkele dagen, maar het lijkt toch niet Stoke City te worden. (Lees meer)


Dendoncker kan naar Monaco, Meïte maakt wellicht de omgekeerde beweging

De kans dat Leander Dendoncker na 31 augustus nog bij Anderlecht rondloopt, wordt met de dag kleiner. De geruchten over een vertrek worden steeds nadrukkelijker. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties