Transfernieuws en Transfergeruchten 29/08: Engels - Van Damme - Origi - Köteles - Brüls - Odoi - Jovetic - Hazard

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 29/08: Engels - Van Damme - Origi - Köteles - Brüls - Odoi - Jovetic - Hazard
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Engels - Van Damme - Origi - Köteles - Brüls - Odoi - Jovetic - Hazard

Laszlo Köteles en Racing Genk vinden mogelijk een oplossing in Cyprus

De transfermarkt sluit bijna en de toekomst van Laszlo Köteles is nog steeds onduidelijk. Momenteel zit de ervaren doelman in de B-kern van Racing Genk, maar dat wil zowel hij als de club natuurlijk geen volledig seizoen volhouden. (Lees meer)


Christian Brüls verlaat Eupen voor Cypriotische promovendus

Christian Brüls vertrekt na een half jaar alweer uit 'zijn' Eupen. De Waalse middenvelder zat even zonder contract en kiest nu voor een avontuur in Cyprus. (Lees meer)


Exit Mbappé? AS Monaco haalt na Stevan Jovetic ook Keita Baldé in huis

De megatransfer van Kylian Mbappé naar PSG kan nu echt niet meer uitblijven. Volgens Franse bronnen komt die overgang nog op enkele details aan én er zijn nu al twee vervangers voor de aanval van de Monegasken. (Lees meer)


Opvallend: Patrik Schick - die eerst akkoord had met Juventus - voorgesteld bij AS Roma

In Italië werd dinsdag een heel opvallende transfer gerealiseerd. Aanvaller Patrik Schick gaat voor AS Roma voetballen, maar eind juni had die nog een akkoord met kampioen Juventus. (Lees meer)


Niet te geloven: PSG gaat opnieuw 180 miljoen uitgeven voor transfer én heeft achterpoortje gevonden

PSG heeft een deal met Monaco voor 180 miljoen voor Kylian Mbappé, medische tests al achter de rug

PSG is echt wel op weg om een absoluut sterrenteam te worden. Na de deal van onder meer Neymar voor 222 miljoen euro gaat het nu opnieuw bijna 180 miljoen euro uitgeven. Enfin, het heeft opnieuw een achterpoortje gevonden. (Lees meer)


AA Gent gaat Noë Dussenne huren om twee van zijn problemen op te lossen

AA Gent was al een tijdje op zoek naar een (liefst Belgische) verdediger en speurde daarbij flink wat markten af. De oplossing komt echter uiteindelijk uit Italië en alles was snel zo klaar als een klontje. (Lees meer)


Kylian Hazard trekt naar Chelsea

Er is nog een opvallende transfer gerealiseerd. Niemand minder dan Kylian Hazard, de jongste van de drie broers, tekent bij Chelsea. Zo komt hij in het team bij zijn broer. (Lees meer)


Robert Beric zou een heel hard werkende spits zijn die de bal kan bijhouden

Robert Beric, dat is de naam van de nieuwe spits die Anderlecht vandaag of morgen zal officieel bekendmaken. De Sloveen moet het gebrek aan efficiëntie vooraan gaan oplossen... Maar dat lijkt nu niet meteen zijn specialiteit te zijn. (Lees meer)


Liverpool wil shoppen bij Monaco en wil Origi in de deal betrekken

De kans dat we Divock Origi op deze manier nog doelpunten zullen zien vieren voor Liverpool, is betrekkelijk klein, toch dit seizoen. Hij moet aan spelen toekomen en heeft meerdere opties. (Lees meer)


Monaco trekt Jovetic aan

Mbappé staat op enkele punten en komma's van een huurovereenkomst naar Paris-Saint-Germain. In die transfer zit dan nog een verplichte verkoopclausule voor een smak geld. Monaco bleef dan niet bij de pakken zitten. (Lees meer)


Svilar spreekt voor de eerste keer als Benfica-speler: "Matic zei me hoe groot deze club is"
Foto: © photonews

Mile Svilar gaf zijn eerste interview als Benfica-speler

Mile Svilar is sinds gisteren officieel speler van SL Benfica. De jonge doelman heeft ook al zijn eerste interview als speler van de Portugese club gegeven. Maar daarin opvallend weinig over zijn vertrek bij paars-wit. (Lees meer)


Christian Osaguona is de nieuwe spits van Westerlo

Westerlo heeft nog een broodnodige aanvallende versterking gehaald. Spits Christian Osaguna werd weggehaald bij KV Mechelen. Hij tekende vandaag een contract voor één seizoen met optie. (Lees meer)


Wordt Layton Ndukwu de volgende Engelse sensatie bij OHL?

Sinds Oud-Heverlee Leuven overgenomen werd door dezelfde eigenaar als Leicester City, kwam er al één jonge speler de kern in de King Power at Den Dreef versterken. Nu lijkt een tweede op weg. (Lees meer)


Stoke City haalt alternatieve piste voor Engels officieel binnen

Bjorn Engels is nog steeds niet weg bij Club Brugge, dat terwijl de verdediger echt naar het buitenland, en meer bepaald Engeland, lonkt. Nu ging er opnieuw een piste in rook op. (Lees meer)


Anderlecht wil Lukasz Teodorczyk deze week nog verkopen

Ondanks dat hij Anderlecht vorig seizoen grotendeels de titel bezorgde, wil paars-wit van de Pool af. Zijn nieuwe contract weegt bijzonder zwaar op de loonlast en de prestaties zijn niet navenant. Herman Van Holsbeeck wil hem tegen vrijdag nog verpatst krijgen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 28/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties