Stylist vindt Frutos nu al de best geklede coach, maar is minder lovend over Vanhaezebrouck: "Iemand van den buiten die in zijn beste pak naar de mis gaat"
Redactie
| 95 reacties

Stylist Jody Van Geert over de maatpakken van Frutos en Vanhaezebrouck

Stylist vindt Frutos nu al de best geklede coach, maar is minder lovend over Vanhaezebrouck: "Iemand <i> van den buiten </i> die in zijn beste pak naar de mis gaat"
Foto: © photonews

De meeste coaches uit de Jupiler Pro League kiezen langs de zijlijn voor een stijlvol kostuum. Oude rot in het vak Laszlo Bölöni kiest doorgaans voor een traditioneel trainingspak. Over élke outfit van de zestien oefenmeesters valt er wat te zeggen.

T1 ad interim van Anderlecht maakte woensdag op vestimentair vlak indruk op Jody Van Geert, de huisstylist van Het Nieuwsblad. "Eén wedstrijd volstond om de Argentijn meteen uit te roepen tot best geklede coach van eerste klasse. Alles klopt: het maatpak, het gillet, hemd en das in hetzelfde donkerblauw. Waardoor hij ook niet te veel aandacht naar zich trekt, hij blijft langs de lijn de coach van de ploeg. En zijn staartje maakt hem nog cool ook." (zie foto onderaan)

Een club met een donkere das

Over de Gentse succestrainer Hein Vanhaezebrouck is Van Geert minder lovend. "Oei oei. Mist alle finesses. De bruine schoenen zijn niet juist, zijn bovenste hemdknoop gaat in de tweede helft ongetwijfeld open, zijn das is veel te kort geknoopt. En een lichtblauwe das op een lichtblauw hemd, dat accentueert alleen maar de buik."

"Beter een donkere das, Hein!", geeft de stylist nog advies. "Of naar een club gaan met een donkere das. Een voorbeeld van iemand van den buiten die op zondag in zijn beste pak naar de mis gaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties