Zo bepalend is deze speler voor KV Mechelen

Maarten Cattaert
| 7 reacties
Zo bepalend is deze speler voor KV Mechelen
Foto: © photonews

KV Mechelen moest zich in de tweede helft gewonnen geven tegen Zulte Waregem na de winning goal van Leya Iseka. Eén iemand valt alvast niets te verwijten.

Hassane Bandé zette vlak voor rust de bordjes in evenwicht met een prachtige omhaal. Meteen goed voor zijn zevende doelpunt in de competitie. Alleen Thelin (Waasland-Beveren) doet beter in de topschuttersstand met acht stuks.

Ondanks zijn doelpunten, kan Bandé niet verhinderen dat KV Mechelen op een troosteloze laatste plaats prijkt in de stand. De Burkinese aanvaller mag vandaag 19 kaarsjes uitblazen. Piepjong dus, maar dit seizoen al erg bepalend geweest voor 'de Kakkers'.

Mechelen scoorde dit seizoen slechts 15 keer, alleen KV Kortrijk doet slechter. Zeven van de vijftien goals kwamen op naam van Bandé, goed voor bijna de helft (47%) van het totaal aantal goals. Malinwa mag zich gelukkig prijzen dat het de aanvaller in zijn rangen heeft. De andere diepe spitsen renderen namelijk (nog) niet.

Anderlecht-huurling Silvère Ganvoula staat na twee maanden nog altijd droog. Pedersen keerde terug naar zijn ex-club, maar bewijs zijn waarde nog niet. Zowel hij als Drazic hebben nog maar één doelpunt achter hun naam staan. Om maar te zeggen hoe belangrijk Bandé momenteel is voor de club!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties