Na Boakye en Mitrovic heeft Anderlecht nu een andere spits - type Suarez - op de radar staan
Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 1 reacties

Anderlecht scout type Suarez

Na Boakye en Mitrovic heeft Anderlecht nu een andere spits - type Suarez - op de radar staan

Dat Anderlecht in de wintermercato een nieuwe, scorende spits, zal aantrekken is haast zeker. Twee aanvallers werden al meermaals aan Anderlecht gelinkt. Nu duikt nog een andere naam op.

De voorbije weken raakte bekend dat Anderlecht Richmond Boakye van Rode Ster Belgrado volgt. Net als oude bekende Aleksandar Mitrovic, die op de bank zit bij Newcastle United. Op het lijstje staat nu ook de 23-jarige Achraf Bencharki, aldus Het Nieuwsblad.

Snel en dribbelvaardig

De vinnige Marokkaanse aanvaller is actief bij Wydad Casablanca, waar hij vorig seizoen 8 keer scoorde en 7 assists afleverde in 28 matchen. Zijn speelstijl - snel en dribbelvaardig - doet denken aan die van Matias Suarez.

Anderlecht stuurde een scout naar het WK voor clubs in de Verenigde Arabische Emiraten om Bencharki, die nog tot medio 2021 onder contract ligt, van nabij aan het werk te zien. Vorige maand werd de spits ook Marokkaans international. Hij wil in de zomer van 2018 graag mee naar het WK, en mikt op een Europese club waar hij speelgaranties krijgt. Borussia Dortmund en enkele Franse clubs tonen eveneens interesse.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties