Transfernieuws en Transfergeruchten 01/01: Hazard - Hazard - Harbaoui - Foket - Berge - Clasie - van Dijk - Svilar

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 01/01: Hazard - Hazard - Harbaoui - Foket - Berge - Clasie - van Dijk - Svilar
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Hazard - Hazard - Harbaoui - Foket - Berge - Clasie - van Dijk - Svilar

''Tester weet de Great Old te overtuigen'

Antwerp gaat tijdens de wintermercato zijn rangen nog versterken, want de Great Old wil zijn plaats in de top 6 behouden. Een tester kon de promovendus alvast overtuigen. (Lees meer)


Ex-middenvelder Anderlecht trekt naar Bulgarije

De wintermercato is officieel van start gegaan en dus raken de eerste deals in kannen en kruiken. Een oude bekende van Anderlecht gaat in Bulgarije aan de slag (Lees meer)


'Real Madrid maakt openingsbod van 135 miljoen euro op Eden Hazard'

De dans tussen Real Madrid en Eden Hazard duurt al lang. Maar sinds de uitspraak van vader Thierry - "Eden verlengt niet omdat hij naar Real wil" - wordt het vuur alsmaar groter. (Lees meer)


Virgil Van Dijk (Liverpool) is sinds 1 januari 2018 officieel de duurste verdediger ter wereld

Eén van de duurste transfers van deze wintermercato was voor de opening al aangekondigd en is nu ook officieel. Virgil Van Dijk is voor het eerst te zien in het shirt van Liverpool - met rugnummer vier, en daar heeft landgenoot en Club Brugge-middenvelder Jordy Clasie een rol in te spelen. (Lees meer)


Adrien Silva is eindelijk van Leicester City

Eén van de opvallendste verhalen uit de voorbije zomermercato: Sporting Lissabon-middenvelder Adrien Silva was helemaal rond met Leicester City, maar de deal werd 14 seconden te laat afgerond. Met de jaarwisseling is de Portugees eindelijk uit zijn lijden verlost. (Lees meer)


Vervanger van Kums is eindelijk op komst bij AA Gent en dat is ook goed nieuws voor ... Zulte Waregem
Foto: © photonews

Vervanger van Kums is eindelijk op komst bij AA Gent en dat is ook goed nieuws voor ... Zulte Waregem

Het heeft 1 januari geslagen en dus kunnen er (eindelijk) ook zaakjes gedaan worden op de arbeidsmarkt. AA Gent lijkt meteen te gaan uithalen en daar kan ook Zulte Waregem meteen beter van worden. (Lees meer)


Hazard droomt luidop van Real Madrid, Spaanse topclub neemt opmerkelijk standpunt in

Thierry Hazard heeft in een potje geroerd en nu staan alle kranten er vol van. Rest de vraag: wat gaat er gebeuren met zoon Eden in deze wintermercato en/of de aankomende zomermercato? Real Madrid heeft de sleutel in handen. (Lees meer)


'Robert Beric is alweer weg bij Anderlecht en keert terug naar Saint-Etienne'

Een geslaagd huwelijk is het nooit geweest, maar dat het nu al ten einde zou zijn? Dat hadden wij eigenlijk ook niet voelen aankomen. Een avontuur dat er nooit echt een was komt zo ten einde. (Lees meer)


Anderlecht wil proberen Thomas Foket weg te halen bij Gent, Hamdi Harbaoui in de omgekeerde richting?

Vorige week was er nog de clash tussen Anderlecht en Gent, de komende week kan hij mogelijk vertrekken van Gent naar Anderlecht. Al moet er toch nog wat water naar de zee stromen voor een deal mogelijk is. (Lees meer)


Sander Berge nog steeds bijzonder gegeerd op de arbeidsmarkt

Hoewel hij al weken in de lappenmand ligt met een spierblessure, blijft hij wel bijzonder hot op de transfermarkt. En het mag wat kosten voor de middenvelder. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties