Hein Vanhaezebrouck aast op Thomas Foket, ruildeal Anderlecht-Gent op komst?

Hein Vanhaezebrouck aast op Thomas Foket, ruildeal Anderlecht-Gent op komst?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vorige week was er nog de clash tussen Anderlecht en Gent, de komende week kan hij mogelijk vertrekken van Gent naar Anderlecht. Al moet er toch nog wat water naar de zee stromen voor een deal mogelijk is.

Anderlecht heeft interesse in Foket, dat staat al een tijdje vast. Hein Vanhaezebrouck kent de moderne rechtsachter nog van bij de Buffalo's en op die positie heeft paars-wit zeker versterking nodig.

Bij Gent klinkt het dat Foket voor de juiste prijs mag vertrekken. En daar wringt het schoentje misschien wel enigszins, want zwaar doorgaan op de transfermarkt is (nog) geen optie - tenzij er miljoenen binnenlopen voor Stanciu.

Harbaoui?

Een oplossing zou kunnen zijn om Hamdi Harbaoui in de deal te betrekken. De spits is op overschot bij paars-wit en AA Gent is een van de gegadigden om hem binnen te lijven.

Zulte Waregem sprak dan weer al eerder met de Tunesiër, dus kan dat nog een heet hangijzer worden. Volgens onze informatie heeft Essevee (voorlopig) nog steeds de beste papieren om Harbaoui in te lijven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties