Transfernieuws en Transfergeruchten 14/01: Sánchez - Limbombe - Turan - Donovan

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 14/01: Sánchez  - Limbombe - Turan - Donovan
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Sánchez - Limbombe - Turan - Donovan

Landon Donovan tekent een contract bij het Mexicaanse Leon

Landon Donovan kan maar geen afscheid nemen van het profvoetbal. De Amerikaanse ex-international keert al voor de tweede keer terug uit zijn voetbalpensioen. Donovan gaat bij het Mexicaanse Club Leon aan de slag. (Lees meer)


Basaksehir huurt Arda Turan voor 2,5 seizoenen van Barcelona

Arda Turan verlaat Barcelona en keert terug naar Turkije. De 30-jarige spelmaker wordt door zijn Catalaanse club voor 2,5 seizoenen -mét aankoopoptie- uitgeleend aan Basaksehir, de leider in de Turkse Süper Lig. (Lees meer)


Alexis Sanchez reisde niet mee af met Arsenal naar Bournemouth

De transfer van Alexis Sanchez zit al weken in de pijplijn, maar Arsène Wenger wou hem niet laten vertrekken. Nu lijkt de Fransman toch gebogen te hebben voor de wensen van zijn Chileense spits. (Lees meer)


Stallone Limbombe aast nog op een transfer

Antwerp heeft al heel wat versterkingen gehaald. Dat betekent dat er aan sommige jongens hun speelminuten geknaagd zal worden. Stallone Limbombe, die het meestal al moet doen met invalbeurten, kan mogelijk zijn conclusies trekken. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 13/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 15/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties