Transfernieuws en Transfergeruchten 15/01: Batshuayi - Preud'homme - Sánchez - Scholz - Seck - Doria Macedo - Sylla

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 15/01: Batshuayi - Preud'homme - Sánchez  - Scholz - Seck - Doria Macedo - Sylla
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 27/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Batshuayi - Preud'homme - Sánchez - Scholz - Seck - Doria Macedo - Sylla

Yacouba Sylla wordt de nieuwe verdedigende middenvelder van KV Mechelen

KV Mechelen heeft al serieus uitgehaald in de wintermercato en het is nog niet gedaan. De verdedigende middenvelder waar al een tijdje naar gezocht werd, is op komst, dat melden Franse bronnen. (Lees meer)


Antwerp heeft interesse in de Braziliaanse international Matheus Doria

Sinds een week werd er in Frankrijk gewag gemaakt van interesse van een Belgische club in Matheus Doria. De verdediger van Marseille mag vertrekken. Maar niet Anderlecht of Club Brugge zijn de geïnteresseerden, wel Antwerp. (Lees meer)


Michy Batshuayi moet wachten op een transfer tot Chelsea een vervanger heeft

Michy Batshuayi ziet zijn WK in gevaar komen. Zaterdag zat hij alweer de hele tijd op de bank. Antonio Conte is geen al te grote fan en wil hem wel laten vertrekken, maar eerst moet er een vervanger zijn. (Lees meer)


Manchester United lijkt de strijd om Alexis Sanchez te gaan winnen

Het eerste verlies voor Manchester City en mogelijk komt er deze week nog een klap bij. The Citizens stonden immers op het punt om Alexis Sanchez binnen te halen, maar de kans is groot dat die naar de stadsrivaal trekt. (Lees meer)


Michel Preud'homme lijkt de nieuwe trainer van Bordeaux te gaan worden

Komt Michel Preud'homme uit zijn luie stoel in zijn vakantieverblijf in Frankrijk? Het ziet er naar uit... De coach - die nog steeds onder contract ligt bij Club Brugge - wordt steeds nadrukkelijker genoemd bij Bordeaux. (Lees meer)


Transfer Seck naar Genk serieus op de helling: Waasland-Beveren houdt been stijf
Foto: © photonews

Genk deed een bod op Ibrahima Seck, maar Waasland-Beveren wees dat af

De transfer van Ibrahima Seck van Waasland-Beveren naar Genk heeft wel heel wat voeten in de aarde. Philippe Clement wil de verdedigende middenvelder er absoluut bij, maar moet niet rekenen op veel medewerking van zijn ex-club. (Lees meer)


Club Brugge heeft zijn bod voor Alexander Scholz (Standard) verhoogd

Standard wil af van Alexander Scholz en Club Brugge heeft daar wel oren naar. Maar niet tot elke prijs. De West-Vlamingen verhoogden hun bod, maar de Rouches vragen nog meer. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 14/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 16/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties