"Club is zijn onaantastbaarheid, zijn aura van onoverwinnelijkheid in korte tijd kwijtgespeeld"

"Club is zijn onaantastbaarheid, zijn aura van onoverwinnelijkheid in korte tijd kwijtgespeeld"
Foto: © photonews

In 2017 liep alles bijzonder vlot voor Club Brugge en leek het team op weg naar de dubbel. Nauwelijks een maand in 2018 zijn we ondertussen en er is voor het eerst toch wat twijfel in de gelederen geslopen. Of hoe snel het kan keren.

Thuis alles gewonnen, op verplaatsing twee nederlagen en twee gelijke spelen. Het bilan van dit seizoen in 2017 was werkelijk waanzinnig. In 2018 loopt het echter even wat minder, met toch ook al twee nederlagen en een gelijkspel.

Na de 5-1 op de eerste match in het nieuwe jaar tegen Charleroi werd blauw-zwart helemaal onoverwinnelijk geacht. Antwerp, Gent en in de Beker Standard hebben ondertussen laten zien dat het niet zo hoeft te zijn, Ruud Vormer wil een groepsgesprek op Jan Breydel.

Plots is er twijfel bij Club Brugge

"Plots is er twijfel bij Club Brugge. Het had anders kunnen lopen, maar het is overduidelijk dat Club zijn onaantastbaarheid, zijn zelfverzekerdheid, zijn aura van onoverwinnelijkheid in korte tijd is kwijtgespeeld", aldus Peter Vandenbempt bij Sporza.

Enig voordeel: in eigen huis won Club Brugge voorlopig wél nog alles, waardoor ze op dat terrein nog niet zijn verslagen. "Ze moeten nu de rug rechten tegen Charleroi en dan in de terugmatch van de Beker van België. Twee vervelende matchen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties