BV-fans Luk Wyns en Gene Bervoets oneens over Antwerps stadion: "Daar pas ik voor" vs. "Onze emoties opzij zetten"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 12 reacties
BV-fans Luk Wyns en Gene Bervoets oneens over Antwerps stadion: "Daar pas ik voor" vs. "Onze emoties opzij zetten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De discussie over een nieuwe Antwerpse voetbaltempel aan de stroom is weer brandend actueel. Bart De Wever verkondigde maandag dat het nieuwe stadion aan de Schelde er voor 2024 zal komen.

"Als men mij nog een legislatuur geeft, wil en zal ik dat project realiseren", verkondigde De Wever. (Dat leest u HIER) 'Luk' Wyns ziet het stadionplan niet zitten. "Vanuit een politiek standpunt vind ik dat heel logisch. En als ik een politicus was, dan steunde ik dat plan volledig. Maar dat ben ik niet, ik ben een supporter van Antwerp en ik zie het écht niet zitten om een stadion te delen met Beerschot", reageert de regisseur bij Het Laatste Nieuws.

"Dat druist gewoon in tegen al mijn gevoelens. Pas op, ik hoop dat Beerschot naar eerste klasse komt, want dat is goed voor het Antwerps voetbal. Maar in eenzelfde stadion spelen, daar pas ik toch voor. Als Antwerp moet vertrekken op de Bosuil, dan raak je de supporters in het diepst van hun ziel."

"Enige manier om allebei te groeien"

Beerschot Wilrijk zegt niet 'nee' tegen een gezamenlijke voetbaltempel. Ook acteur en BV-fan van de Mannekes Gene Bervoets staat ervoor open. "Ik denk dat we onze emoties opzij moeten zetten en samen naar groter en beter moeten evolueren. Dat is volgens mij de enige manier waarop zowel Antwerp als Beerschot kunnen groeien."

"Kijk, ik ben letterlijk geboren op het Kiel. Beerschot zit in mijn bloed, maar dat stadion straalt al lang niet meer hetzelfde uit van toen ik als vierjarig manneke voor het eerst ging kijken. Als je weet dat zelfs het mythische Wembley helemaal gemoderniseerd is..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties