Na Beerschot Wilrijk reageert ook Antwerp op de stadiondiscussie die al dagen woedt

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 7 reacties
Na Beerschot Wilrijk reageert ook Antwerp op de stadiondiscussie die al dagen woedt
Foto: © photonews

Bart De Wever verkondigde maandag dat, bij een nieuwe legislatuur, de nieuwe Antwerpse voetbaltempel aan de stroom er voor 2024 zal komen. Over het project werd de afgelopen dagen druk gediscussieerd.

De ene fan is pro een hypermodern stadion. De andere vindt dat Beerschot Wilrijk op het Kiel moet blijven voetballen en Antwerp op de Bosuil.

Het bestuur van de Mannekes reageerde al door te stellen dat het zeker niet tegen een gemeenschappelijk stadion is. Op de officiële website van Antwerp reageerde nu ook technisch directeur Luciano D'Onofrio.

"Het is begrijpelijk dat een stad zoals Antwerpen een ultramodern voetbalstadion verdient. Maar ik wil hierover tegelijk heel duidelijk zijn; er werden nog geen beslissingen genomen", aldus de sterke man van de Great Old. "Ik vind dat een professionele voetbalclub steeds alle opties moet onderzoeken en een gedragen beslissing moet nemen. We zijn dan ook al ruime tijd bezig met het analyseren van al de mogelijkheden en opportuniteiten. Want voor elk plan kan je wel enkele positieve, maar ook enkele negatieve opmerkingen bedenken. Het is dan aan de club om de juiste keuze te maken."

Supporters raadplegen

De fans van de club met stamnummer 1 hopen dat ook zij gehoord worden. "Uiteraard zullen we onze supporters raadplegen, wanneer we grote beslissingen moeten nemen. Maar we zullen ook telkens kijken naar wat het best is voor de toekomst van de club. Daarom hebben we in het begin van het seizoen meerdere gesprekken gehad. Michael Gheysens en ikzelf, samen met de supportersclubs en ook met de FASC. En indien er belangrijke beslissingen genomen moeten worden, zullen we hen uiteraard weer consulteren."

Antwerp zette nog maar net een nieuwe Tribune 1 neer
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties