Transfernieuws en Transfergeruchten 16/05: Messi - Sels - Corryn - Verratti - Musona - Colley - Nkaka

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 16/05: Messi - Sels - Corryn - Verratti - Musona - Colley - Nkaka
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 17/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Messi - Sels - Corryn - Verratti - Musona - Colley - Nkaka

Omar Colley zou voor zeven miljoen naar Sampdoria kunnen

Bij KRC Genk oogde de transferbalans al enkele jaren enorm positief. De Limburgers zullen binnenkort nog eens langs de miljoenenkassa mogen passeren. (Lees meer)


Wending in dossier rond Antwerp-topper, ex-club krijgt voorkeur
Foto: © photonews

Sporting Lokeren krijgt de voorkeur van Alexander Corryn

Na een veelbelovend begin als vleugelback, stagneerde de carrière van Alexander Corryn bij KV Mechelen. Bij Antwerp kwam hij helemaal boven water als centrale middenvelder, en dat levert hem geen windeieren op. (Lees meer)


Messi zou Marco Verratti liever niet naar Barcelona zien komen

FC Barcelona bereidt zich voor op het leven ná Andrés Iniesta en dus is het op zoek naar een nieuwe maestro op het middenveld. Één piste zou al de prullenmand in kunnen. (Lees meer)


Musona zou ook naar Anderlecht trekken

De concurrenten van Anderlecht op de transfermarkt moeten zo onderhand met de handen in het haar zitten. Haast elk goudhaantje van de Kustploeg kiest immers voor paars-wit. (Lees meer)


Matz Sels maakte indruk in zijn uitleenbeurt bij Anderlecht

Blijft Matz Sels of blijft hij niet? Het is de vraag die de meeste Anderlechtsupporters dezer dagen bezighoudt. De doelman zou alvast een meerjarig contract kunnen tekenen bij paars-wit. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 15/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 17/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties