Transfernieuws en Transfergeruchten 17/05: Kompany - De Bruyne - Mbemba Mangulu - Storm - Joachim - Guardiola i Sala - Adžić - Boussaid

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 17/05: Kompany - De Bruyne - Mbemba Mangulu - Storm - Joachim - Guardiola i Sala - Adžić - Boussaid
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 02/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Kompany - De Bruyne - Mbemba Mangulu - Storm - Joachim - Guardiola i Sala - Adžić - Boussaid

Belangrijk nieuws voor Kompany en De Bruyne bij Man City

Er stond dit seizoen geen maat op Manchester City. The Citizens kroonden zich op overtuigende wijze tot landskampioen en willen volgend seizoen hoge ogen gooien in de Champions League. (Lees meer)


OFFICIEEL: KV Mechelen gaat opnieuw shoppen bij Club Brugge
Foto: © photonews

KV Mechelen gaat opnieuw shoppen bij Club Brugge

KV Mechelen haalde in de winterstop German Mera weg bij Club Brugge. Enkele weken geleden volgde ook Nikola Storm. Nu deed Malinwa opnieuw zaakjes met de Belgische landskampioen. (Lees meer)


STVV onderhandelt met de Keniaanse linksachter Aboud Omar

Bij STVV is het tot nu toe rustig geweest qua geruchten en inkomende transfers naar volgend seizoen toe. Nu lijkt er echter beweging in te komen. De eerste transfer naar volgend seizoen toe zou een Keniaanse linksachter kunnen worden. (Lees meer)


Beerschot Wilrijk wil drie transfervrije spelers van Lierse

Er zijn zaken te doen in 1B nu Lierse failliet is. Heel de spelersgroep van de Pallieters komt immers transfervrij op de markt en dat hebben ze bij Beerschot Wilrijk alvast in de gaten. (Lees meer)


Anderlecht hoopt Luka Adzic weg te plukken voor de neus van andere Europese topclubs

"Er ligt veel werk op de plank", zei Marc Coucke de laatste maanden dikwijls. Dat hij daarmee ook het sportieve luik bedoelde, was duidelijk. Luc Devroe is in actie geschoten en heeft al heel wat spelers benaderd. Er is zelfs al een officieel bod op een volgende mogelijke versterking uitgebracht. (Lees meer)


Anderlecht wil Chancel Mbemba terughalen

Anderlecht gaat zwaar uithalen op de transfermarkt om een seizoen als dit te vermijden naar de toekomst toe. Daarvoor willen ze geld spenderen en ook het nieuwe bestuur mikt op oude bekenden. Een terugkeer van Chancel Mbemba is één van de pistes die bewandeld worden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 16/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 18/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties