Breekt Club Brugge transferrecord? Ivan Leko stuurt aan op toptransfer, maar Turkse topclub gooit mogelijk roet in het eten

Clint Vens
| 21 reacties
Breekt Club Brugge transferrecord? Ivan Leko stuurt aan op toptransfer, maar Turkse topclub gooit mogelijk roet in het eten
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge is kampioen en kan zijn blik dus volop richten op volgend seizoen. De Bruggelingen hopen in de eerste plaats de huidige kern zo veel mogelijk bij elkaar te houden. In dat opzicht wil blauw-zwart graag Matej Mitrovic definitief vastleggen.

De Kroatische international kwam vorige winter op huurbasis over van Besiktas en veroverde al snel een basisplaats onder Ivan Leko. De West-Vlamingen dwongen een aankoopoptie af van 4,5 miljoen euro. 

Als het van Leko afhangt, moet blauw-zwart de gevraagde som op tafel leggen. Dat beweert Sporx. Mitrovic zou daarmee de duurste inkomende transfer van de Bruggelingen worden. Die eer is nu weggelegd voor Koen Daerden en Hans Vanaken (4 miljoen euro). Mannaert hoopt nog wat van dat bedrag af te pitsen. 

Besiktas werkt (voorlopig) tegen

Volgens Turkse bronnen is Besiktas echter niet van plan zijn Kroatische international zonder slag of stoot van de hand te doen. Hun centrale verdediger, Dusko Tosic, zou de Turkse topclub wel eens kunnen verlaten en dan zouden de Turken een vertrek van Mitrovic minder genegen zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties