Refaelov nu wel op weg naar Standard? "Het is altijd ideaal als je met iemand kan werken die je kent"

Refaelov nu wel op weg naar Standard? "Het is altijd ideaal als je met iemand kan werken die je kent"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lior Refaelov stond in januari al dicht bij een transfer naar Standard. Hij had een persoonlijk akkoord met de Luikenaars, maar die wilden toen niet de gevraagde 1,5 miljoen euro op tafel leggen. Nu liggen de kaarten echter anders.

Refaelov heeft nog een contract voor één seizoen en dus zal de vraagprijs wel zakken. De Israëliër wil nog niet zeggen dat hij Brugge zeker verlaat, maar... "Ik hoop niet dat ik nog een seizoen als dit meemaak. Het was moeilijk omdat ik nooit echt ritme kon opdoen. Trainingen zijn immers niet hetzelfde als matchen. En ik voel me fysiek nog uitstekend", zegt hij in HLN

Standard heeft nu ook een extra troef om hem binnen te halen. "Wie wordt de opvolger van Sa Pinto? Als het Preud'homme wordt... Het is altijd ideaal als je met iemand kan werken die je kent en die jou ook kent. De komende weken zal wellicht veel duidelijk worden. Als ik in België blijf, wil ik uiteraard voor een topteam uitkomen. Voor de fans en het bestuur zou een overstap naar Anderlecht of AA Gent veel te te gevoelig liggen. Standard is iets anders."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties