Transfernieuws en Transfergeruchten 10/06: Nainggolan - Buyens - De Vriese - Milinkovic-Savic - de Jong - Wesley - Thelin - Casteels

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 10/06: Nainggolan - Buyens - De Vriese - Milinkovic-Savic - de Jong - Wesley - Thelin - Casteels
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 28/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Nainggolan - Buyens - De Vriese - Milinkovic-Savic - de Jong - Wesley - Thelin - Casteels

Lierse Kempenzonen pakt uit met spraakmakende transfer

Yoni Buyens heeft een nieuwe club gevonden. De middenvelder zat na het faillissement van Lierse zonder club. Hij tekende nu bij een van de twee opvolgers van Lierse. (Lees meer)


Voormalig Genkie kan naar Real voor waanzinnig bedrag
Foto: © photonews

Milinkovic-Savic zou voor 150 miljoen euro naar Real Madrid kunnen verkassen

In de Luminus Arena zijn de laatste jaren heel wat grote talenten gepasseerd. Bijna allemaal gingen ze door de grote poort naar buiten op weg naar de grootste Europese competities. Één van hen kan zijn droomtransfer realiseren. (Lees meer)


Heist doet er nog flink wat transfers bij en zit nu aan 16(!) nieuwkomers

De vrouwen van Heist zijn het nieuwe seizoen al volop aan het voorbereiden. En daartoe blijven ze zich maar versterken, nu al meer dan een elftal breed. (Lees meer)


Wesley kan de kassa doen rinkelen bij Club Brugge

Wesley Moraes kon afgelopen seizoen vriend en vijand verbazen met zijn sterke prestaties bij landskampioen Club Brugge. Toch zullen ze in het Jan Breydelstadion niet lang meer kunnen genieten van de Braziliaanse krachtpatser. (Lees meer)


Radja Nainggolan mag op de interesse van Inter Milaan rekenen

Radja Nainggolan heeft altijd zijn trouw aan AS Roma uitgedragen, maar deze zomer kan het mooie liedje wel eens gedaan zijn. Een andere Italiaanse topclub heeft immers een bod uitgebracht op de Belg. (Lees meer)


Thelin zou naar Bologna kunnen

Thelin kwam bij Anderlecht amper aan de bak, maar bij Waasland-Beveren werd hij bijna topschutter in de Jupiler Pro League. De Zweedse aanvaller kan intussen op interesse rekenen uit het buitenland. (Lees meer)


Cappellen haalt Emmerik De Vriese binnen

Cappellen FC heeft zich verzekerd van de komst van de 33-jarige Emmerik De Vriese. De linkerflank moet volgend seizoen voor extra ervaring zorgen binnen de kern van Bart De Roover die in 2010 al samenwerkte met De Vriese bij Antwerp. (Lees meer)


OFFICIEEL: Genk krijgt vele miljoenen binnen voor Colley
Foto: © photonews

Genk verkoopt Omar Colley aan Sampdoria

Het hing al in de lucht van deze week, maar nu is het ook officieel. Omar Colley verlaat Racing Genk voor Sampdoria. De verdediger brengt nog heel wat geld in het laatje voor de Limburgers. (Lees meer)


Club Brugge wil Matej Mitrovic houden

Na de transfers van Mats Rits, Arnaut Groeneveld en Siebe Schrijvers wil Club Brugge verder werk maken van enkele dossiers. Zo willen ze proberen één van de belangrijke spelers van vorig seizoen definitief binnen te halen. (Lees meer)


Frenkie de Jong van Ajax staat op het verlanglijstje van Barcelona

In Nederland ontkennen ze in alle toonaarden, maar in Spanje is men er wel van overtuigd dat Barcelona in de komende dagen gaat uitpakken met de transfer van een Ajax-talent. Het gaat dan over Frenkie de Jong, die Mundo Deportivo vandaag op zijn voorpagina zet. (Lees meer)


Porto heeft zijn oog laten vallen op Junior Edmilson van Standard

Junior Edmilson speelde schitterende play-offs. De Braziliaanse Belg was amper tegen te houden. Uiteraard is dat de buitenlandse clubs niet ontgaan. Gisteren spraken we al over interesse van zes clubs. Eentje begint zich serieus te roeren voor de winger van Standard. (Lees meer)


Jeugd Red Flame komt terug uit States en tekent bij ... KRC Genk

De KRC Genk Ladies blijven zich maar versterken, ook deze nacht is er opnieuw een transfer bijgekomen. (Lees meer)


Verrassing van de dag: Spaanse media melden dat Barcelona contact opnam met Rode Duivel
Foto: © photonews

Koen Casteels zou in de belangstelling staan van Barcelona

Verschillende Spaanse kranten komen vandaag met opmerkelijk nieuws op de proppen. Indien Jasper Cillessen de club verlaat, komt niemand minder dan Koen Casteels in aanmerking voor een transfer naar Barcelona. (Lees meer)


Anderlecht en Club Brugge zien wel iets in Mamadou Koné van Eupen

Eupen leende sinds de wintermercato Mamadou Koné van het Spaanse Levanes. De Oostkantonners konden ook een aankoopoptie bedingen, maar de deadline daarvoor verloopt vandaag. Een interessante situatie voor andere clubs. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 09/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties