Transfernieuws en Transfergeruchten 09/06: Proto - Coosemans - Asare - Limbombe - Kaminski - Bastien - Van Crombrugge - Verhoeven

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 09/06: Proto - Coosemans - Asare - Limbombe - Kaminski - Bastien - Van Crombrugge - Verhoeven
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 05/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Proto - Coosemans - Asare - Limbombe - Kaminski - Bastien - Van Crombrugge - Verhoeven

Belgische belofteninternationals zijn in trek

De Belgen zijn hoe langer hoe meer in trek bij clubs in de Jupiler Pro League. Ook de topploegen azen op jongens van bij ons. (Lees meer)


STVV plukt Belgische jeugdinternational weg bij Standard

STVV deed in het verleden al meermaals zaakjes met Standard, zowel voor de jeugdreeksen als de hoofdmacht. Ook nu maakt een beloftevolle jongere de transfer van Luik naar Sint-Truiden. (Lees meer)


Amai! 'Silvio Proto kan naar topclub in de Serie A'

Silvio Proto zou zomaar naar Lazio kunnen

Het avontuur van Silvio Proto in Olympiakos zit erop. Ondanks een degelijk seizoen met 23 basisplaatsen in competitie, mag de ervaren Belgische doelman gratis weg. Hij lijkt een topbestemming gevonden te hebben. (Lees meer)


Is dit de nieuwe spits van Cercle Brugge?

Cercle Brugge maakt zich op voor de terugkeer naar de Jupiler Pro League. Het moet daarvoor uiteraard de kern versterken en eentje lijkt al onderweg. (Lees meer)


AA Gent heeft zijn zinnen gezet op Bahi Franck Henri

AA Gent hangt op de linkerflank vooral af van kapitein Nana Asare. Vervangers als Deiver Machado of Ofir Davidzada konden de laatste jaren niet overtuigen en AA Gent heeft nu een nieuwe uitdager op het oog. (Lees meer)


Ziet Standard alweer een beloftevol talent vertrekken?

Voorbije week groeiden de geruchten over een terugkeer van Samuel Bastien naar Standard. De middenvelder voetbalt momenteel voor de Italiaanse eersteklasser Chievo Verona. Mogelijk gaat een talent van de Rouches de andere richting uit. (Lees meer)


OFFICIEEL: KRC Genk Ladies shoppen voor vierde dag op rij bij Standard

Elke dag een transfer bij de KRC Genk Ladies en nu al voor de vierde dag op rij ook van bij rechtstreekse concurrent Standard. (Lees meer)


Buitenlandse club meldt zich voor Kaminski en Van Crombrugge

De Belgische doelmannencarrousel waar voor de zomermercato sprake van was, moet nog losbarsten. Ondertussen houdt de interesse in enkele goalies van bij ons wel aan. (Lees meer)


'Transfer Colin Coosemans in een stroomversnelling'

Colin Coosemans wordt meer dan waarschijnlijk de volgende vertrekker bij KV Mechelen. De 25-jarige doelman zullen we volgend seizoen in 1A terugzien. (Lees meer)


'Anderlecht heeft volgende transfer bijna beet, transferprijs circuleert rond de 2 miljoen euro'
Foto: © photonews

'Anderlecht heeft volgende transfer bijna beet'

RSC Anderlecht zag Uros Spajic voor 7 miljoen euro naar het Russische Krasnodar vertrekken. De Brusselaars zoeken volop naar versterking voor de achterhoede en kwamen uit bij een doelwit van de vorige transferperiode. (Lees meer)


Wordt Limbombe de eerste vertrekker bij Club Brugge?

Met de komst van Siebe Schrijvers (21) haalde Club Brugge zijn derde zomeraanwinst van de week binnen. Langs de uitgang passeerde voorlopig nog niemand. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 08/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 10/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties