Transfernieuws en Transfergeruchten 08/06: Coosemans - Schrijvers - Schrijvers - Ferrera - Colley - Verrips - Derijck - Trezeguet

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 08/06: Coosemans - Schrijvers - Schrijvers - Ferrera - Colley - Verrips - Derijck - Trezeguet
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 26/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Coosemans - Schrijvers - Schrijvers - Ferrera - Colley - Verrips - Derijck - Trezeguet

Red Flame maakt verrassende overstap naar ... eerstenationaler Moldavo

Ze verzamelde 48 caps voor de Belgian Red Flames, al lijkt de 50 er niet meer te gaan inzitten. Een absolute topspeelster maakt een verrassende transfer. (Lees meer)


Bryan Cristante kreeg een passend shirt aan

AS Roma heeft een vette vis binnengehaald. De Italiaanse international Bryan Cristante kwam over voor 30 miljoen euro van Atalanta, maar werd op een vreemde manier voorgesteld. (Lees meer)


KRC Genk Ladies blijven zich maar versterken (en Standard leegplukken)

Elke dag een transfer bij de KRC Genk Ladies lijkt wel het devies. En opnieuw plukken ze een speelster weg bij Standard. (Lees meer)


AA Gent heeft vervanger Gigot al op het oog en het is geen goedkope vogel
Foto: © photonews

AA Gent denkt aan de Oekraïner Igor Plastun

AA Gent haalde in deze mercato al meer dan vijftien miljoen euro binnen en dus is het tijd voor enkele versterkingen. Het heeft nu een vervanger voor Gigot en Mitrovic op het oog. (Lees meer)


Siebe Schrijvers is nu ook officieel speler van Club Brugge

Deze ochtend kon u al lezen dat de overgang van Siebe Schrijvers slechts een kwestie van tijd was en die transfer is intussen ook officieel. De talentrijke aanvaller komt de voorhoede van Club Brugge versterken. (Lees meer)


Newcastle United heeft een oogje laten vallen op ex-Anderlecht-speler Trezeguet

Woensdag was Mahmoud 'Trezeguet' Hassan nog eens te bewonderen in België. De speler die bij Anderlecht nooit echt zijn kans kreeg, viel in de tweede helft in tegen België. Daarna sprak hij nog over zijn periode bij paars-wit. (Lees meer)


Nieuwe Wilfred Ndidi op weg naar België? Verschillende topclubs melden zich

Het verhaal van Wilfred Ndidi, die in België uitkwam voor KRC Genk, is bekend. Mogelijk komt er binnenkort een speler met een vergelijkbaar profiel naar de Belgische competitie. (Lees meer)


Timothy Derijck hoopt nog een keer in het buitenland aan de slag te gaan

Gisteren werd bekend dat Timothy Derijck Zulte Waregem moet verlaten. Vandaag is het iets milder gesteld. De verdediger hoeft niet per se weg bij de West-Vlamingen. (Lees meer)


Siebe Schrijvers tekent vandaag zijn contract bij Club Brugge

Club Brugge begint zich nadrukkelijk te roeren op de transfermarkt. Na de aanwerving van Arnaut Groeneveld tekent vandaag een nieuwe middenvelder normaal gezien zijn contract in Jan Breydel. De transfer van Siebe Schrijvers hing uiteraard al een tijdje in de lucht. (Lees meer)


KV Mechelen heeft de Nederlandse doelman Michael Verrips in het vizier

Er lijkt eindelijk schot in de zaak te komen rond de transfer van Colin Coosemans naar KV Oostende. Nu KVM een nieuwe goalie in het vizier heeft, zou de situatie snel ontgrendeld kunnen worden. (Lees meer)


Waasland-Beveren verklaart de keuze voor Ferrera: "Voetbalkenner met enorme tactische bagage, een toptrainer"
Foto: © photonews

Waasland-Beveren denkt met Yannick Ferrera de juiste man beet te hebben

Gisteren konden we u in primeur al melden dat Yannick Ferrera de nieuwe trainer van Waasland-Beveren wordt. De 37-jarige coach moet eindelijk voor stabiliteit gaan zorgen op de Freethiel: "We hopen eindelijk dat er een coach die twee jaar uitdoet", aldus voorzitter Dirk Huyck. (Lees meer)


Genk verkoopt Omar Colley aan het Italiaanse Sampdoria

Racing Genk heeft de laatste jaren goeie zaken gedaan met de verkoop van een aantal spelers en dat gaat deze zomer niet anders zijn. Na Siebe Schrijvers staat nu ook Omar Colley op het punt de Luminus Arena te verlaten. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 07/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 09/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties